ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Πραγματικά κάθε πρωΐ που διαβάζει κανείς τα πρωτοσέλιδα και ακόμα περισσότερο τα οπισθόφυλλα των "ερυθρόλευκων" εφημερίδων θα αναρωτιέται σε τι πρόβατα απευθύνονται και τι δείκτη νοημοσύνης μπορεί να διαθέτουν.

Η προπαγάνδα του Ολυμπιακού δεν έχει όρια, με τις εφημερίδες καθημερινά να οργιάζουν για ένα πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό αγνοώντας την γενικότερη εικόνα της διαιτησίας σε εκείνο το παιχνίδι, με τον Δαλούκα να προσπαθεί να βάλει τον Άρη μέσα στην περιοχή δίνοντας φαουλ συνεχώς περιμετρικά της μεγάλης περιοχής του Παναθηναϊκού. Τι έγινε βλέπουμε κατι που μοιάζει με 50-50 και σας κακοφαίνεται. Λογικό είναι, 13 χρόνια αυτά τα "λάθη" τα βλέπαμε σε καθημερινή βάση και τότε εξυμνούσατε την μεγάλη ομαδάρα, τον πύρινο κόσμο και τον αρχιδάτο πρόεδρο. Ε δεν σας τα είπανε καλά, ανοίξτε τα μάτια σας και ξεστραβωθείτε.

Τέλος για να τα λέμε όλα, το μόνο που καταφέρνουν οι φυλλάδες αυτές, απο τις οποίες πολλές φορές δεν εξαιρείται καμία μη "αντικειμενική" εφημερίδα είναι να δυναμιτίζουν το κλίμα και να προάγουν την βία την οποία η κυβέρνηση επιθυμεί να πατάξει κάθε χρόνο. Δηλώσεις βέβαια πολιτικών που γίνονται για εντυπωσιασμό της κοινωνίας.

ΥΓ1: Φαίνεται πως θα πάει η δουλειά. Ο πρωταθλητής ετοιμάζεται λέγοντας πως ο φιλο-Παναθηναϊκός Κάκος (κάπου εδω πεθαίνουμε απο τα γέλια) είναι σε αποστολή για να βγάλει τον ΠΑΟ με διπλό απο την Καβάλα. Καμία διαιτησία δεν χρειαζόμαστε, κλαψιάρες απο την 2η αγωνιστική, καταντήσατε ήδη γελίοι.

ΥΓ2: Και επειδή αν είσαι γαύρος ξέρεις, η αστεία αυτή φυλλάδα χαρακτηρίζει τον Ζιλμπέρτο ξυλοκόπο.. Αν είσαι γαύρος ξέρεις.. Σε έχουν κάνει πρόβατο και εσύ ακολουθείς..

Σχόλια