ΧΑΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ - ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ!


Την τελευταία βδομάδα και συγκεκριμένα μετά το διπλό μέσα στο Βικελίδης, το τι έχουν ακούσει τα αυτάκια μας από τον πρόεδρο της Λίγκα, ούτε και ο πιο "φιλόδοξος" γαύρος δεν τα περίμενε.

Από λαϊκισμούς του στυλ "έγκλημα κατά του Έθνους" και "δεν θα αφήσω κανέναν να παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού", μέχρι και δηλώσεις κήρυξης πολέμου προς κάθε "κακό" διαιτητή που θα προσπαθήσει να αβαντάρει άλλη ομάδα δόλια.

Ε λοιπόν αυτός ο κύριος έχει χάσει την μπάλα από πολύ νωρίς. Χθες μάλιστα κατάφερε να στρέψει σχεδόν όλα τα μέλη της Λίγκα εναντίον του, με το θέμα Βασσάρα που έθεσε ο ίδιος, με δικιά του πρωτοβουλία σαν πρόεδρος του συνεταιρισμού.

Οι συγκεκριμένες τακτικές, είτε πολύ καλά σχεδιασμένες είναι, είτε αποτελούν καθαρό προϊόν πανικού από την πλευρά των λιμανίσιων. Προσωπική μου άποψη είναι ό,τι το παίζουν πολύ καλά το παραμύθι εκεί κάτω. Άλλωστε, δεν μπορεί να είναι τυχαία η στελέχωση της κόκκνης ΠΑΕ με άτομα που αποτελούν μετρ στο είδος τους. Ναί, στα νομικά αναφέρομαι κι εγώ...

Και έρχομαι εγώ και σας κάνω την εξής ερώτηση. Έστω ό,τι ο γαύρος παίρνει αβανταδόρικο πενάλτι και διατησία που σπρώχνει γενικά. Μπορεί κάποιος να φανταστεί τι θα ακολουθήσει; Ο Μαριδάκης θα αντιμετωπίσει το ίδιο προκλητικά τον "εγκληματία" διαιτητή όπως έκανε και με τον Δαλούκα αυτήν την βδομάδα. Άρα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ό,τι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό το σκηνικό πολύ σύντομα.

Τό μόνο βέβαιο είναι ό,τι θα πέσει πολύ γέλιο με τον πρόεδρο της Λίγκα φέτος και γενικά ο χειμώνας θα περάσει πολύ εύκολα. Απ' όλες τις απόψεις.
Νά 'ναι καλά τα παιδιά...

Σχόλια