ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ?


Μετά απο συνάντηση του Κίτσιου με τον Καζάζη φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ διοίκησης και παιχτών για καταβολή των οφειλουμένων χρημάτων και πληρωμών των παιχτών στην ώρα τους την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Εχτές κάποιο δημοσίευμα έγραφε οτι ο Παναθηναϊκός αφού έλυσε τα προβλήματα είναι ξανά έτοιμος να πρωταγωνιστήσει. Το ερώτημα μου είναι πως? Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας οι παίχτες που πήραν μέρος ήταν ο αρχηγός Πανταλέων, Μηνούδης, Ντονάς, Ψάρρας και Κόβατς, ενώ αναμένεται να ενταχθούν στην ομάδα ο Λάππας, ο Παπαδημητρίου και ο Πετρέας.

Πως μια ομάδα, που δεν έχει αποκτήσει καινούργιους παίχτες πλην του Κόβατς, αλλά έχασε Αγκάμεζ, Ζαγκούμνι και Σαμικά, των οποίων η αξία είναι αδιαμφησβήτητη και παρόλ' αυτά δεν κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα θα πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη?

Κατά τα φαινόμενα η διοίκηση έδωσε το πράσινο φώς στο προπονητικό τιμ να προχωρήσουν στις περιπτώσεις ορισμένων παιχτών αλλά η ζημιά που έγινε το καλοκαίρι με τις αποχωρήσεις παιχτών που έμεναν ακόμα και με μείωση αποδοχών είναι μεγάλη, και ο χαμένος χρόνος πολύς.

Ο ερασιτέχνης είναι το πιό αγνό κομμάτι του Παναθηναϊκού και το κόστος για να πρωταγωνιστήσουν τα τμήματα του πολύ μικρό για ορισμένους που μπορούν και θα ήθελαν να βοηθήσουν. Ας το κάνουν λοιπόν και εμείς θα είμαστε δίπλα τους, και στις κερκίδες αλλά και με εγγραφές στο ερασιτέχνη.

Σχόλια