ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Το ματς τελείωσε, για πολλούς πιστεύω το αποτέλεσμα είχε κριθεί απο το 60το λεπτό της αναμέτρησης που ο Νιόπλιας άλλαξε τον Νίνη για να βάλει τον Πλεσίς, προφανώς για να τον προφυλάξει.
Ο κόσμος όμως...
παρότι τα εισιτήρια ήταν αρκετά ακριβά (30,50,80) ευρώ πήγε στο ΟΑΚΑ το οποίο πρέπει να είχε γύρω στους 50.000 φίλους του Παναθηναϊκού. Όποιος ήταν στο γήπεδο είδε..
Παλμός συνεχής, με το ΟΑΚΑ να βράζει μέχρι την πρώτη ψυχρολουσία του 0-1, αλλά να μην πτοείτε πάρ' αυτά. Στο 0-2 όλοι πάγωσαν και δικαιολογημένα καθώς η ομάδα δεν είχε λύσεις και δεν έπειθε οτι μπορεί να ανατρέψει αυτό το εις βάρος της σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο και ειδικά μετα το 55ο-60ο λεπτό στο πέταλο έγινε το έλα να δείς λες και η ομάδα είχε κλειδώσει την νίκη και δεν μας ένοιαζε τίποτα πλεον.. Όχι, ο κόσμος προσπαθούσε να ενθαρρύνει τους παίχτες, με την κρυφή ελπίδα στο 75 οτι απο ένα στημένο θα έρθει το 1-2 και εκεί θα αλλάξει το σκηνικό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αλλά πέρασε ενα μήνυμα πως ο κόσμος αυτός είναι όντως και στις χαρές αλλά και στις λύπες δίπλα στην ομάδα.

Μπράβο στον κόσμο που στήριξε για άλλη μια φορά την ομάδα παρά το θέαμα και το αποτέλεσμα, και κρίμα για αυτούς που σηκώθηκαν να φύγουν απο το 60 για να μην φάνε την κίνηση, ΔΗΘΕΝ τσαντισμένοι με τις επιλογές του προπονητή.

Και ένα βιντεάκι απο το 2ο ημίχρονο που η ομάδα έχανε με 0-2...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/9/10 2:45 π.μ.

    Gia na katalabei kaneis gia ti megaleio milame, kapoios rwtise an meta to 60 brizame gt to evlepe xwris ixo kai evlepe na ginetai xamos...

    ax kai na ixeran... thyra 13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/10 12:41 μ.μ.

    STHN ARXH TOY ARTHROU UPARXEI ENA LATHAKI...DEN VGHKE SIGOURA O NINHS GIA NA EINAI FRESKOS THN KYRIAKH GT APLA DEN PAIZEI THN KYRIAKH META THN KOKKINH POU EIDE TO SAVVATO ME TON PANIONIO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα πολύ κρίμα για αυτόν τον λαό που χτεσ δεν σταμάτησε λεπτό!

    Αν είναι να φύγει ο Νιόπλιας πάντως πρέπει να πάρουν πάρα πολύ μεγάλο όνομα.

    Δείτε εδώ:
    http://www.sportsecrets.gr/?p=660

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/9/10 12:55 μ.μ.

    FILE KAI NA PAREIS MEGALO ONOMA MEXRI NA FTIAKSEI THN OMADA KAI NA MATHEI TOYS PAIKTES THA EXEI XATHEI POLUTIMOS XRONOS....MHN KSEXNAS OTI O EPOMENOS MHNAS EINAI ENAS MHNAS ME DERBY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dikio se auto pou les gia ton nini, alla ekeini tin stigmi dn to skeftomouna.. den borw omws na dianoithw oti itan kinisi taktikis kai oxi oti apla thewrise xameno to match kai apofasise na min riskarei allous traumatismous klp..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου