ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ...



Είναι εξοργιστικό και παράλληλα προκλητικό να χάνεις απο την Καβάλα βαθμούς με αυτόν τον τρόπο.

...



Προφανώς κανείς δεν μπορεί να αρχίζει να κατεβάζει παναγίες επειδή γκέλαρε η ομάδα. Εξοργίζει και προκαλεί όμως ο τρόπος που ήρθε αυτό το 2-2 ,που έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ήταν σαν νίκη. 11 ακριβοπληρωμένοι παίκτες συν τις αλλαγές ,να βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Δε γίνεται να έχεις μόνο έναν Σισέ να τρέχει ,να κυνηγάει μια μπαλιά ,να έχει νεύρο και να προσπαθεί να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του. Δηλαδή τι; Αυτός μαλάκας είναι και φώναζε μπας και έρθει κανείς στα ίσια του ή μήπως οι άλλοι δεν πληρώνονται;;

Δε γίνεται σε ένα ματς που κάνεις το 0-1 νωρίς και έχεις τον έλεγχο του ματς ,να δίνεις ξαφνικά γήπεδο στον αντίπαλο και να ξεκινάς ένα παθητικό παιχνίδι. Με ποια λογική;; Με την Καβάλα παίζαμε μάγκες σήμερα που ο άρης την νίκησε εύκολα την 1η αγωνιστική!

Επιπλέον πρέπει να μάθει κάποιος στα μπακ μας ,πως ο παίκτης πάει στην μπάλα και όχι η μπάλα στον παίκτη ,γιατί αν την περιμένουν να ρθει μπροστά τους ,τότε μπορεί να παρέμβουν αντίπαλα ...κεφάλια και να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αλλά πες πάει στο διάολο όλα αυτά .Λες η κακή στιγμή ,δεν έκατσαν οι φάσεις ...πάει στο διάολο!

Όταν όμως μπαίνεις στο δεύτερο ημίχρονο και είσαι πίσω στο σκορ ,τι περιμένεις και δεν πιέζεις;; Να πάει στο 75 και να ψάχνεσαι αρχίζοντας τις καμινάδες;; Μέχρι να ισοφαρίσει ο Σισέ παίζαμε λες και αυτοί οι βαθμοί δεν θα μας στοιχίσουν στην συνέχεια!!

Είναι τρομερό να βλέπεις μόλις έναν απο τους 11 που παίζουν ,να σκυλιάζει για να πάρει το ματς και οι άλλοι ...στο χαλαρό. Και η πλάκα ποια είναι; Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις 2 φάσεις του δώσανε να τελειώσει και την 1 την έκανε γκολ!

Πραγματικά δεν ξέρω αν νομίζουν πως το πρωτάθλημα θα το πάρουν με τα ...ονόματα ,δεν γνωρίζω γιατί ΜΟΝΟ ο Σισέ προσπαθούσε ,αλλά σήμερα ΕΠΡΕΠΕ να πάρουν τουλάχιστον την νίκη για τα παιδιά που ταξιδέψαν στην Καβάλα και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Και ξαναλέω πως δεν εκθειάζω τον Σισέ λόγω των 2 τερμάτων του ,αλλά για το νεύρο και το πάθος που έχει σε κάθε αγώνα!!

ΥΣ: Και κυνικά να το δούμε χάνουμε απο αύριο και το προβάδισμα που είχαμε έναντι του γαύρου στο προσεχές ντέρμπυ που έρχεται.

ΥΣ2: Πατέρα για θύμισε τους λίγο πόσο ωραία και γλυκιά είναι η συνταγή με τα πρόστιμα ...και αυτά με την σειρά τους να πάνε για ενίσχυση κανενός τμήματος του ερασιτέχνη.

ΥΣ3: Και μην μιλήσει κανείς για φυσικές καταστάσεις και Κέζους. Αυτό το ματς το παίρνεις με πάθος και απο αυτό σήμερα ήμασταν ελλιπέστατοι!

Σχόλια