ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΨΕΙ...


Επειδή μπάλα παρακολουθούμε χρόνια και το πως λειτουργεί ο χώρος ευτυχώς ή δυστυχώς το γνωρίζουμε καλά ,ετοιμαστείτε αύριο για τις πρώτες...
...περίεργες και κριτικές απόψεις σχετικά με τον Νιόπλια και για τα πρώτα ρεπορτάζ αμφισβήτησης του.

Προσωπική μου άποψη λοιπόν ,είναι πως για εμφανίσεις σαν τις σημερινές δεν γίνεται να φταίει εξ ολοκλήρου ο προπονητής ,ούτε ο εκάστοτε γυμναστής. Σήμερα οι παίκτες που αγωνίστηκαν ,έπρεπε να κερδίσουν ,απλά και ωραία. Είναι αδιανόητο με αυτό το υλικό που έχουμε να μην μπορούμε να πιέσουμε την Καβάλα ,αλλά αντιθέτως να δεχόμαστε πιέσεις στην άμυνα μας!! Όταν ο παίκτης δεν βγάζει πάθος στο παιχνίδι ,δεν φταίει ούτε ο προπονητής ,αλλά ούτε και ο γυμναστής. Έχει να κάνει με το πόσο επαγγελματίας είναι και σήμερα ο μόνος που έδειχνε να τα δίνει όλα ,ήταν ο Σισέ. Ίσως οι υπόλοιποι να γνωρίζουν κάτι που δεν το ξέρει ο Γάλλος κι εμείς και να θεωρούν δεδομένο το πρωτάθλημα. Αλλά επειδή εμείς μετράμε τα χρόνια στον Σύλλογο ,τέτοιες ήττες φέρνουν και την απώλεια του πρωταθλήματος.

Και μην κρυβόμαστε ,είμαστε αρκετά πίσω και με την σημερινή γκέλα ,αν αναλογιστούμε και τον δύσκολο Νοέμβρη-Οκτώβρη που έρχεται!

Και μην γυρίσει κανείς και πει πως ευθύνη του προπονητή είναι να μεταδίδει πάθος στους παίκτες. Τόσα φράγκα παίρνουνε ,λίγο επαγγελματισμό παραπάνω να δείχνανε δεν θα περπατούσαν την περισσότερη ώρα του ματς.

Και για να προλάβω διάφορα δημοσιεύματα που απο αύριο θα κάνουν πάρτυ σε εφημερίδες και sites .Η επιστροφή του Έμπεν ,δεν μπορεί να συσχετίζεται με ενδεχόμενη φυγή του Νιόπλια. Κάτι τέτοιο δεν πιστεύω πως θα βοηθούσε την ομάδα ,όπως και στην περυσινή περίπτωση του Τεν Κάτε ,ασχέτως αν άποψη μου είναι πως ο Νιόπλιας στον σχεδόν ένα χρόνο που είναι στην ομάδα δεν έχει δείξει κάτι δικό του .

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ -ΠΛΗΝ ΣΙΣΕ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1 ,ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/10 9:58 π.μ.

    Πόσα σου δίνει ο Νιόπλιας για να γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/10 5:42 μ.μ.

    ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ(ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ...) ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΒΑΔΙΣΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ "ΠΩΣ" ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ...ΜΠΟΛΤ???
    ΠΑΤΕΡΑ, ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΣΕ 2-3 ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aνώνυμε νο...1 ,η αλήθεια είναι πως δεν μου σκάει αρκετά ,ώστε να πιστεύω πως δεν έχει αφήσει στον 1 χρόνο που προπονεί το στίγμα του σε κάτι ...οπότε περιμένω απο κάπου αλλού για μεγαλύτερη μίζα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου