ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.. ΠΡΟΔΟΤΗΣ... ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ..


Αρχές Σεπτέμβρη ο Σπανούλης γνωστός τον τελευταίο καιρό με πολλά ψευδόνημα παραχώρησε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ men και έδωσε απαντήσεις για τους λόγους που έφυγε απο τον Παναθηναϊκό εξηγώντας πως το θέμα δεν ήταν οικονομικό..
 (δεν σε πίστεψαν ούτε οι πέτρες Βασιλάκη..)

Η απάντηση που έδωσε ήταν πως ήθελε κάτι καινούργιο στην ζωή του, ένα κίνητρο, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές πως δεν περνούσε καλά στον Παναθηναϊκό αλλιώς δεν θα είχε λόγο να φύγει. Αυτόν τον λόγο θα μας τον πει σε μερικά χρόνια ο Σπανούλης λες και θα ενδιαφέρεται κανείς τότε για την πάρτι του.

ΠΕΣ, οτι τα πιστεύουμε ΟΛΑ αυτά, γιατί είχες πει ρε άνθρωπε στον Ομπράντοβιτς οτι συμφωνείς με την παραμονή σου στον Παναθηναϊκό, θα απαντήσεις άμεσα και μετα απο 3 βδομάδες έκανες την κότα και έβαλες κάποιον να του πει οτι έχεις κλείσει στον γαύρο? Τι έγινε τόσο τρομερό μεσα στις 3 βδομάδες που να σου δημιούργησε τον ΛΟΓΟ (όχι το κίνητρο) να φύγεις απο τον Παναθηναϊκό.

Δεν είσαι κύριος γιατί πήγες στον αιώνιο, γιατί στον Παναθηναϊκό δεν σου έλειψε ποτέ τίποτα, και γιατί κυριότερο όταν πήρες την μεταγραφή σου δεν είχες καν τον ελάχιστο σεβασμό προς την ομάδα και τον προπονητή που σε ανέδειξε και σε έκανε άνθρωπο να πεις ένα ευχαριστώ.

Αν σε πειράζουν αυτά που λέγονται βγες και πες σε όλους τον πραγματικό λόγο, αλλιώς μια ζωή θα είσαι ένας αχάρτιστος, προδότης, μισθοφόρος.

Α και ξέχασα ... ΔΕΥΤΕΡΟΣ.

Σχόλια

  1. ποιος τον γαμαει τον καφρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/10 4:46 μ.μ.

    PAIDIA DEN XREIAZETAI NA ASXOLOYMASTE ALLO ME TON SPANOULI...KAI POLLH AKSIA TOY DWSAME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/9/10 4:47 μ.μ.

    Ο ζοτς και η ομάδα σε λίγους μήνες Laplace

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/9/10 6:02 μ.μ.

    ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΟΥΛΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.Η 8/1/2011 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ,ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/10/10 5:48 μ.μ.

    Μην ξανα ανεβασετε θεμα με σπανουλη και γενικα με ηλιθιους που ουτε μια τριχα απο τα παπαρια μας δεν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/10/10 9:18 μ.μ.

    Ρε παιδιά ήρεμα. Επαγγελματίες παίχτες είναι το συμφερον τους κοιτάνε. Δεν ήταν η σημαία της ομάδας, ενας παίχτης ήταν...Αμα είναι αυτός προδότης ο Κηπουρός τι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε προφανώς και είναι επαγγελματίες ,προφανώς και θα κοιτάξουν το μέλλον τους και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα είχαμε ψευδαισθήσεις αν πιστεύαμε ακόμη στην εποχή του ρομαντισμού.

    ΑΛΛΑ όταν παίζεις στον Σύλλογο ΔΕΝ πας στον γαύρο ,ειδικά όταν είσαι Έλληνας και ξέρεις τι παίζει ,ειδικά όταν είσαι χρόνια στην ομάδα ,ειδικά όταν η ομάδα σε έχει στηρίξει!

    Αυτό συνέβει και στον Νικοπολίδη και στον Σπανούλη.

    Απλά ο ένας δεν σεβάστηκε τον εαυτό του και πήγε σε αυτούς που τον έκλεβαν και τον λέγανε κότα και ο άλλος δεν σεβάστηκε τους γύρω του και έπραξε με ηλίθιο τρόπο καθώς παράτησε την ιδανική κατάσταση για κάποια φράγκα παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου