ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ...



Tι σχέση μπορεί να έχουν αυτές οι δύο φωτογραφίες μεταξύ τους;;

...



KATAΡΧΑΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.


Όμως στο θέμα που απασχόλησε τον τύπο όλο το καλοκαίρι με την μεταγραφή του στον γαύρο και είχε άποψη μέχρι και η κουτσή Μαρία ,ΔΕΝ μπορούσα ούτε ακόμη μπορώ να έχω μια σταθερή άποψη.

Είδα σήμερα την φωτογραφία που είναι με τα κόκκινα και πραγματικά τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Δεν πρόκειται να πετύχει αυτά που θέλει και επιδιώκει σαν αθλητής ,γιατί πάντα θα βρίσκει μπροστά του έναν καλύτερο Παναθηναϊκό. Και αυτό δεν το λέω με οπαδική προκατάληψη ,αλλά με την λογική πως όσο υπάρχει ο Ομπράντοβιτς στον πάγκο ,ο γαύρος δεν παίζει να σηκώσει κεφάλι.

Πάμε τώρα λοιπόν ,στην σχέση που έχουν αυτές οι 2 φωτογραφίες.

Το πρωτοσέλιδο και συγκεκριμένα το προηγούμενο βράδυ ήταν η αρχή και η σημερινή του εμφάνιση με τα κόκκινα ,το τέλος μιας περίεργης ιστορίας .Λέγεται λοιπόν ,πως μετά την ήττα απο το Μαρούσι ,ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και τους στόλισε ΟΛΟΥΣ με κοσμητικά επίθετα. Αυτό έφτασε στα όρια του τον Ζοτς και φημολογείται πως δήλωσε πως παραιτείται .Η συνέχεια γνωστή ....1.000 άτομα στην απογευματινή προπόνηση κτλ κτλ.

Μετά την ...απότομη είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα αποδυτήρια ,λέγεται πως ο Σπανούλης με τον Ζοτς και το υπόλοιπο τιμ καθήσαν και ανέλυσαν το παιχνίδι και μίλησαν για την επόμενη μέρα της ομάδας .Στο μεσοδιάστημα ,λοιπόν είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο γιος του Παύλου ,είχε τετ α τετ σε έντονο ύφος με τον Σπανούλη και είχε πέσει και ένα χαστούκι. Απο τότε ο Σπανούλης πήρε την απόφαση του να αποχωρήσει απο την ομάδα και καταλήξαμε να τον βλέπουμε με την φανέλα του εφήβου στο στήθος.

Τώρα ,αυτά δεν ξέρω αν ισχύουν ,απλά είδα την φωτογραφία και θυμήθηκα αυτήν την ιστορία ,συνδιάζοντας την με περίεργες δηλώσεις του Σπανούλη για πράγματα που θα μιλήσει σε άλλη φάση και πως στην ομάδα κάτι είχε αλλάξει ,ρίχνοντας σπόντες προφανώς για το διοικητικό κομμάτι.

Μην ξεχνάμε πως ο Δημητράκης είχε διώξει και τον Ράτζα την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα στο σεφ ,όταν ο Κροάτης κύνηγαγε τον γιο του Παύλου στους διαδρόμους του σεφ ,στον πρώτο τελικό.

Και επειδή πολύ λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για τον Δημήτρη ,η άποψη μου είναι πως έχει προφανώς Παναθηναϊκά αισθήματα ,αλλά κάπου έχει μπερδέψει τoν φανατισμό του για τον Σύλλογο ,με τις προσωπικές του φιλοδοξίες...

Σχόλια