ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ!


Μακριά απο τα συμβάντα του καλοκαιριού με τα διοικητικά της παε και την γενικότερη στάση που κράτησε -κυρίως ο Παύλος- ,είναι υποχρέωση όσων έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν και φέτος την κάρτα διαρκείας για το μπάσκετ αντρών!

Να είμαστε δίπλα στις προσπάθειες του Ζοτς ,του Διαμαντίδη ,του Μπατιστ και των υπολοίπων που τόσα χρόνια μας κάνουν κάτι παραπάνω απο ευτυχισμένους!

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως αυτό το τμήμα μας κράτησε ψηλά ,όταν τόσα χρόνια μαζεύαμε τα κομμάτια μας απο την μπάλα ..

Οπότε ,σπεύσατε γιατί και φέτος μας περιμένει γεμάτη χρονιά!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ :
http://buy.tickethour.com/paobc/showProductList.html

YΣ: Αν και θα συνιστούσα τα διαρκείας να τα προμηθευτείτε απο τους συνδέσμους που είναι στα 130 ευρώ για μέλη (+20 για μη μέλη). Με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε και τους συνδέσμους που είναι υπεύθυνοι για όλες τις ομορφιές που βλέπουμε σε κάθε ματς.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/10 9:41 π.μ.

    Τι λες τωρα? Να στηριξουμε τους συνδεσμους για να κανουν ομορφιες? Οχι βεβαια! Αυτοι ειναι αλητες και πρεζακια. Ασε που σηκωνουν σημαιες και πλακατ και δεν μπορουμε να δουμε το παιχνιδι... Αλλωστε στο μπασκετ πανε και στα μικρα παιχνιδια γιατι τους πληρωνει ο παυλος. Ενω οι "σωστοι" παμε μονο στους τελικους που εχει...χαβαλε. Βεβαια αν δεν υπηρχε το μπασκετ θα ειχαμε διαλυθει σαν κοσμος και αν δεν υπηρχαν οι συνδεσμοι θα μας πηγαινε ο ραλιστας στο γηπεδο με βημα αλλα αφου το λενε ολοι οτι οι συνδεσμοι ειναι αλητες...... ετσι θα ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου