SHOW ΓΟΝΤΙΚΑ


Δεν τον είχαμε ακούσει όλο αυτόν τον καιρό και σήμερα είχε την πρώτη του ...εξομολόγηση στα μμε και όπως αναμενόταν ,επιβεβαίωσε πως ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν τεχνοκρατίας .Όντας άνθρωπος του Βαρδινογιάννη είπε αυτά που έπρεπε ,πήγαινε την συζήτηση εκεί που ήθελε και ...ο Θεός βοηθός.

Χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό εταιρία ,δήλωσε πως μεταγραφές τέλος ,είπε έμμεσα πως θα φάμε τον Μάτζιο για άλλη μια χρονιά στην μάπα ,κατέστησε σαφές με αυτά που είπε πως δεν δίνουν και πολύ βάση στις εισηγήσεις του Νιόπλια καθώς προέχει η ...οικονομική λιτότητα και τέλος αναρωτήθηκε γιατί ο κόσμος μισεί τους Βαρδινογιάννηδες. Αυτόν τον τύπο έχουμε για αντιπρόεδρο λοιπόν ,αυτός ο τυπάς λύνει και δένει μέσα στην ομάδα πλέον..

Παιδί απο εύπορη οικογένεια ,έχει τελειώσει οικονομικές σχολές με μεγάλη επιτυχία και διαθέτει βαρυσήμαντα πτυχία. Άνθρωπος που παίζει στα δάχτυλα του οικονομικούς όρους ,που έχει αποσαφηνίσει και εφαρμόσει πλήρως το πνεύμα της παγκοσμιοποίησης ...και τι σημασία έχει που δεν έχει καμία σχέση με τον Σύλλογο; Την δουλειά του κάνει κι αυτός ...

Πάρτε και όλο του ,το παραλήρημα και διαβάστε τα αντίστοιχα σημεία που αναφέραμε..

Σχόλια