ΣΤΗΝ G MEDIA GROUP TO ΑΝΔΡΙΚΟ ΒΟΛΛΕΥ!


Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Παναθηναϊκού Α.Ο συναντήθηκαν οι δυο επιτροπές, αυτή της πλευράς του Ερασιτέχνη αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Μ. Κίτσιο, τον Γενικό Αρχηγό και Αντιπρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟ, Π. Ακριτίδη, τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, Σ. Λουμίδη και τον Ταμία Ι. Παπαδάτο, και της πλευράς της G. Media με παρόντες τους κ.κ Γ. Γκάμαρη και Ι. Μαρή.Αμφότερες οι πλευρές συζήτησαν εκτενώς όλα τα θέματα που άπτονται του τμήματος πετοσφαίρισης ανδρών και όλες τις προτάσεις, προκειμένου η G. Media να αναλάβει το μάνατζμεντ του αντρικού τμήματος βόλεϊ. Επιπλέον, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν άμεσα για την τελική συμφωνία με σκοπό την οριστικοποίησή της

Αυτή ήταν η ανακοίνωση του ερασιτέχνη ύστερα απο την σημερινή συνάντηση του Κίτσιου με τον Γκάμαρη. Η είδηση αυτή δεν ξέρουμε αν μπορεί να θεωρηθεί καλή ή όχι ,καθώς αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει. Το μόνο σίγουρο είναι πως το βόλλευ αντρών αλλάζει χέρια για δεύτερη φορά στην ιστορία του.
Θετικό, σίγουρα είναι πως ο Κίτσιος δεν αποδέχτηκε το 5+5 της g media group και αντιπρότεινε το 1+3 ,που ουσιαστικά τους αφήνει να διαχειριστούν το τμήμα δοκιμαστικά και με την εποπτεία του ερασιτέχνη (αν θα υπάρχει κανείς να εποπτεύει..)
Επίσης ,αν δει κάποιος την εξέλιξη αυτή ρομαντικά ,σε κανέναν δεν αρέσει που βρήκαμε σαν σωτήρες μια εταιρία που ξεφύτρωσε αυτό το καλοκαίρι ξαφνικά στον αθλητικό χώρο ,αλλά απο πρακτικής πλευράς βρήκαμε ανθρώπους που φαίνονται διατεθειμένοι να ασχοληθούν και να τρέξουν το τμήμα (και δεν τους συμφέρει να μαλακιστούν ,καθώς όνομα θέλουν  να φτιάξουν στην πιάτσα) ,θα τονώσουν το απειροελάχιστο μπάτζετ μας (150.000 έδινε ο ερασιτέχνης..) και όπως όλα δείχνουν θα μετακομίσουμε στον Αγ.Θωμά ,ένα κλειστό που μπορεί να γίνει καλή έδρα και βολεύει και με τα ματς των υπόλοιπων τμημάτων.
Η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί την Τρίτη ,όπου και θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα της νέας διοίκησης ,οπότε εν αναμονή των εξελίξεων..

Σχόλια