ΕΛΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ!


Δηλητηριάζουν τον κόσμο αυτοί που τους βάζουν και λένε τέτοια συνθήματα

Τάδε έφη Γιώργος Βαρδινογιάννης

"Καπετάνιε" πλέον αυτή η καραμέλα με τα υποκινούμενα συνθήματα και τις θεωρίες συνομωσίας που φτιάχνεις στον εγκέφαλο σου για να δικαιολογήσεις πράγματα και καταστάσεις ,έχει λιώσει. Και έχει λιώσει εδώ και χρόνια ,απλά ακόμη να το πάρεις χαμπάρι ή κάνεις πως δεν το χεις πάρει. Γιατί ούτε σαν προπαγάνδα δεν πετυχαίνει αυτό που λες.

Ο κόσμος δεν σας γουστάρει ,εσάς ,τις φάτσες σας και τις τακτικές σας που τόσα χρόνια έχουν μικρύνει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε όλη την υφήλιο πήγε η ομάδα να δώσει φιλικά και είχατε αντιδράσεις απο τους ομογενείς .Αθλητικά γεγονότα σε Κρήτη και Κύπρο έγιναν και πάλι τα ίδια.

Και αν θες να ξέρεις ,τα συνθήματα βγήκανε αυθόρμητα γιατί ο κόσμος μπούχτησε και δεν θέλει να τραβήξει πάλι τα ίδια. Μπορεί να μην τα τραβήξει φέτος ,αλλά αν σιωπήσουμε τώρα ,είναι σίγουρο πως στα επόμενα χρόνια θα επιστρέψουμε στην μιζέρια των τελευταίων ετών και δεν το γουστάρουμε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/10 7:45 μ.μ.

    ase re ,sas phre xampari o kosmos poso ay8ormhtoi eisaste gi ayto sas giouxarize sto oaka.kanate th royfiania tragoudi,allaxate akoma kai ta syn8hmata gia thn omada gia na deixete poso malakes eisaste.na steilete stous 5-10 malakes omogeneis omoideates sas kai videakia apo th x8esinh "kayth" exedra sas gia na synexistei o agwnas sas kai apo 5-10 na ginete 10-20 pagosmiws.AI STO DIAOLO ROYFIANOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέσα απο μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο δεν θα γίνεις πιο μάγκας ,ούτε πιο άντρας με το να βρίζεις.

    ΑΝ είσαι Παναθηναϊκός και άντρας ,θα είχες τα μπαρμπάλια να γράψεις και την αλήθεια ,όπως το κάναμε εμείς. Ο κόσμος όντως γιούχαρε γιατί θεώρησε πως τέτοια συνθήματα λειτουργούν τροχοπέδη για την απόδοση της ομάδας.

    Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο γιατί κανείς σας δεν αναφέρει πως χειροκροτούσε;; Και όχι ,δεν ήταν χειροκρότημα καλής ενέργειας απο έναν παίκτη ή κάτι τέτοιο ,για να σε προλάβουμε.

    ΌΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/10 9:02 μ.μ.

    VRE HLI8IE EIRWNIKA SAS XEIROKROTOUSE O KOSMOS REEEEE XYPNA KOUTORNI8I KAI ESY KAI OI OMOIOI SOU ANTE VLAKES..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/8/10 2:39 π.μ.

    re ilithie ti sou exei prosferei auti i oikogenia kai den to kserw pou tin ipostirizis kai apo panw

    6 prwtathlimata se 18 xronia

    kai des kai alla katorthomata se auto to video http://www.acab.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου