ΓΙΑΤΙ;;


Ο Γιασικεβίτσιους δεν θα μείνει. Δεν είναι ότι δεν τον θέλουμε εμείς, αλλά δεν τον θέλει ο ίδιος ο προπονητής

Τάδε έφη Θανάσης Γιαννακόπουλος

Τίτλοι τέλους για μια απο τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχουν αγωνιστεί ποτέ στο μπασκετικό τμήμα έριξε χθες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με μια δήλωση που μας ξάφνιασε. 

Πιστεύαμε πως η μόνη διαφορά που υπήρχε μεταξύ Σάρας και ομάδας θα ήταν το οικονομικό μέρος ή τα χρόνια του συμβολαίου ,αλλά βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Ο Ζοτς λοιπόν ,σύμφωνα με τις δηλώσεις του Θανάση ,έκρινε πως ο Σάρας δεν είναι απαραίτητος για το ρόστερ της επομένης περιόδου και όσο αν έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στον προπονητή ,δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την συγκεκριμένη άποψη.

Ακουγόταν τις τελευταίες μέρες πως οι σχέσεις του Ζοτς μαζί του δεν ήταν και οι καλύτερες τον τελευταίο χρόνο ,καθώς ο Λιθουανός δεν έκανε και την πιο ήρεμη ζωή. Αλλά πάντα ο Ομπράντοβιτς τον αποθέωνε και ο τρόπος που τον χρησημοποίησε φέτος ,μας έδινε να καταλάβουμε πως τον προετοίμαζε για την φετινή σεζόν ώστε να είναι δυνατός και να μπορεί να ανταπεξέλθει σε φουλ ρυθμούς καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Τώρα όμως τι να πούμε; Ίσως ο Ζοτς θέλει να δώσει ηγετικούς ρόλους σε Τέπιτς και Καλάθη ,ίσως θέλει να αλλάξει σύστημα και να πιέζει πιο πολύ απο την ρακέτα. Δεν ξέρουμε και δεν είμαστε σε θέση να μπορούμε να γνωρίζουμε.. Όπως και να χει ,έχουμε να κάνουμε με τον Ομπράντοβιτς και σεβόμαστε απόλυτα τις επιλογές του.

Tα 3 χρόνια παραμονής του ήταν αρκετά για να υποκλιθούμε στο τεράστιο μπασκετικό του ταλέντο,αλλά παράλληλα και λίγα για να τον χορτάσουμε. Κατάφερε και μας χάρισε απίστευτες στιγμές ,συνέβαλλε αποφασιστικά στην κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων ,2 κυπέλλων και 1 ευρωπαικού .

Η απόλυτη του εμφάνιση ήταν στο Βερολίνο το 2009 ,όπου με την μοναδική μαεστρία του τελείωσε τον γαύρο και μας έστειλε στον τελικό της euroleague. 

Απόλυτο highlight στο πέρασμα του απο τον Σύλλογο ,το "ξερό" τρίποντο του στο Σεφ απο τα 8 μέτρα ,ύστερα απο προηγούμενη χαμένη του επίθεση. Εκεί έδειξε τι προσωπικότητα και ...καρύδια διαθέτει.

Αναμφισβήτητα θα μείνει στις ιστορικές μορφές του Συλλόγου.

ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΡΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!


Σχόλια