ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Σχετικά με τα συνθήματα που ακούστηκαν αναφορικά με τις διοικητικές κόντρες ο Νίκος Νιόπλιας είπε:
"Δεν είναι ποδοσφαιρική ερώτηση για να σας απαντήσω. Ωστόσο δεν είναι ωραίο να ακούγονται αυτά, ειλικρινά δεν είναι ωραίο. Μόνοι μας μπορούμε να βγάλουμε τα μάτια μας και μετά πάμε στις αντοχές του καθενός"
Τάδε έφη Νίκος Νιόπλιας

Νικόλα ξέρεις πως ο κόσμος σε στηρίζει και εσένα και τους παίκτες και το επιτελείο σου. Βλέπουμε πως δουλεύεις την ομάδα ,προσπαθείς και ο κόσμος το εκτιμάει και έχει πίστη στο πρόσωπο σου. Αλλά το τι είναι ωραίο και το τι όχι ,δεν είναι δική σου δουλειά. 
Ωραίο δεν είναι ,που δεν δείχνει και να υπολογίζει τις εισηγήσεις σου ο Γόντικας ,σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ,αλλά εκεί δεν μιλάς. Οπότε άστο και κοίτα να παρατάσεις σε κάθε ματς ενδεκάδες που θα κερδίζουν και το τι θα γίνεται στην κερκίδα ,το ξέρει καλύτερα ο κόσμος.
Αν εσύ θες πατατάκιδες που θα χειροκροτάνε άβουλα σε προέδρους γλαστρες και ιδιοκτήτες επικίνδυνους τεχνοκράτες ,τότε πήγαινε αλλού γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει και κρίση και βούληση και αυτό το φιάσκο του Τζίγγερ δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/10 5:03 π.μ.

    re tsatsoi, twra ta xwnetai kai ston proponiti. mexri kiia utos sas pire xampari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/10 5:04 π.μ.

    O ANTHRWPOS DOULEVEI SKLIRA PANW SE KATI!!!!
    TON PIESAN GIA NA APANTISEI(O SAKELAROPOULOS) KAI TO MONO POU EKSEFRASE EINAI AYTO POU EXEI AMESH SXESI ME TO AGWNISTIKO KOMMATI.
    OTI DILADI AYTO GIA TO OPOIO DOULEPSAN OLOI SKLIRA KAI PETYXAN ORISMENA PRAGMATA(NA EXEI TAYTOTITA STO PAIXNIDI MAS)EINAI KRIMA NA KLONISTEI APO EKSOGENEIS ARAGONTES!

    PS:KSEKOLLATE ME TON NIOPLIA KAI OI "MEN" KAI OI "DE"...TO NA POLEMITHEI O PROPONITIS MAS ESTI RESTART...ARA XAMENH XRONIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/10 5:27 π.μ.

    ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΔΕΡΦΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ....Ο ΝΙΟΠΛΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΝΙΚΟ ΝΙΟΠΛΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ". ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

    ΠΟΥΣΤΗ ΣΟΦΕΡ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ..Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μονοι μας θα βγαλουμε τα ματια μας ΥΜΑΡΤΟΝ!ο νομπλιας σας φταιει.αν χασουμε το πρωταθλημα να το εχετε στο νου σας εσεις θα φταιτε με τα καμοματα σας!οταν λεμε ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟ ΕΣΥ εννοειται την ομαδα ετσι δεν ειναι?ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. george διάβασες το άρθρο ή απλά είδες τον τίτλο;
    Που είδες πως μας φταίει ο Νιόπλιας;
    Που είδατε ότι δεν έχει την στήριξη απο τον κόσμο;

    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΤΛΟΣ.

    Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
    ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/10 5:43 μ.μ.

    Apla thelei na sou pei oti O Nioplias apantise se kati pou ton rwtisan...Kai logiko einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/8/10 8:43 μ.μ.

    re roufianoi den eisaste o kosmos.o kosmos tou PAO sas ekraxe hli8ioi.sas ftynoun kai eseis nomizete oti psixalizei.ROUFIAAAAANOIOIOIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου