ΚΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ!!


Πάει για νέο δάνειο, ύψους 11,5 εκ. ευρώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης . Η πρόταση έγινε αποδεκτή κατά πλειοψηφία απο το Δ.Σ. Προβληματισμό προκαλεί στον κόσμο η νέα κίνηση
απο www.roulalades.gr
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδρα», ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε πρόταση για νέο δανεισμό της ΠΑΕ, ύψους 11,5 εκ. ευρώ.
Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνάψει δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά όπως φαίνεται αυτό το ποσό δεν έφτανε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να καλύψει τις ταμειακές ανάγκες της.
Η εφημερίδα «Εξέδρα» αναφέρει ότι στο χθεσινό ΔΣ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε πρόταση για νέο δάνειο ύψους 11,5 εκ. ευρώ  και πέρασε με πλειοψηφία από τα μέλη του συμβουλίου.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι το πρόβλημα ρευστότητας στον Παναθηναϊκό είναι έντονο και ένας από τους λόγους είναι ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.
Το μεγάλο ερώτημα αυτή την στιγμή είναι γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καταφεύγει σε νέο δανεισμό από την στιγμή που η ομάδα εντός ολίγων ημερών αναμένει στα ταμεία της ένα σημαντικότατο ποσό από την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα είναι διευρυμένο κατά 5 εκ. ευρώ, αφού ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.
Επίσης, τίθεται θέμα γιατί ακόμα δεν έχει προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ έτσι ώστε να καλυφτούν άμεσα οι ταμειακές ανάγκες της ομάδας.
Ερωτήματα που την απάντηση μόνο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να δώσει, αλλά επί της ουσίας τα αποτελέσματα των πράξεων του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού θα φανούν στο μέλλον. Οι απανωτοί δανεισμοί πάντως μόνο προβληματισμό προκαλούν στις τάξεις των μετόχων και των φιλάθλων της ομάδας.

Σχόλια