ΩΡΑΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


Η προπαγάνδα έχει 2 μορφές στην συγκεκριμένη περίπτωση..

Η πρώτη είναι "βγαίνω στην επίθεση ,λέω τα δικά μου ,ανακαλύπτω διχόνοιες ,φτιάχνω φανταστικά περιστατικά και ό,τι πιάσω" .Aυτό το τροπάριο το εφαρμόζει χρόνια τώρα η derby ,οπότε δεν μας ξαφνιάζει .Στήνει στην σέντρα την μερίδα των κακών οπαδών και δημιουργεί φανταστική διχόνοια ,ώστε να βρει πατήματα και να πολεμήσει αυτούς που βρίζουν τους εργοδότες τους.

Την derby την ξέρουμε χρόνια ,δεν την μάθαμε σήμερα. 
Εμετικό άρθρο στο οπισθόφυλλο της ,του μαχητή Κοντού που μιλάει για τα χάλια του αγωνιστικού χώρου και της κερκίδας. Τι νομίζατε; Αυτός δεν πρέπει να βγάλει το ψωμί του;
   

Δεύτερο είδος προπαγάνδας; Η πλήρης παραπληροφόρηση .Σε όλη την εφημερίδα αφιερώθηκαν 5 γραμμές για τα συνθήματα και τα πανιά κατά της ιδιοκτησίας και διοίκησης .Προφανώς ,δεν ήταν για τον Δημητράκη σημαντικό γεγονός τα χθεσινά γεγονότα και στάθηκε και τυχερός ,γιατί αν δεν είχαμε το θέμα με το χορτάρι ,θα αναγκαζόταν κάτι να γράψει για να γεμίσει το πρωτοσέλιδο.

Αλλά στα πλαίσια του λαϊκισμού του (γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι και αυτός μέσα στους επίδοξους μελλοντικούς προέδρους μας) ,δεν τον συνέφερε να πάρει θέση..

Προφανώς και καμία απο τις 2 "Παναθηναϊκές" εφημερίδες δεν είχε φωτογραφίες ή αναφορές στο τι γράφανε τα πανιά ...μάλλον δεν θα τις βρήκανε απο τα πρακτορεία..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/10 8:50 μ.μ.

    eseis 8a kanete kamia anafora gia to kraximo pou fagate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/10 2:44 π.μ.

    i gauros eisai i ilithios

    to xeirokrotima pou egine meta giati den to anaferis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/10 6:58 μ.μ.

    poioi fagane kraksimo re geloio ypokeimeno?
    ton ergodoti su ton sixainetai oli i ellada re kseftila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/8/10 1:51 μ.μ.

    eseis fagate kraximo re roufianoi alla eisaste toso malakes pou kai to xeirokrothma pou epese den katalavate oti htan eirwniko.den vrexei,roxales einai.... ante vlakes

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου