ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!


Η κατάσταση με το οακα ,καταντάει μεγάλο φιάσκο και δεν ξέρουμε ,ούτε πότε θα τελειώσει ,αλλά ούτε και τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχει για την ομάδα.


Καταρχήν να πούμε  πως κανονικά σήμερα θα έπρεπε να μαζεύεται ο χλοοτάπητας ,ώστε να προφυλαχτεί απο την συναυλία των U2, και να ξανά έμπαινε στις 5 Σεπτεμβρίου. Όμως η εταιρία που έχει αναλάβει όλο το project δήλωσε πως το χορτάρι δεν βγαίνει και θα είναι ξανά διαθέσιμο απο τις 6 Σεπτεμβρίου. Οπότε και εμείς δεν θα έχουμε το οακα στις 13-9 ,αλλά πολύ πιο μετά γιατί οι εργασίες θα πρέπει να ξεκινήσουν απο τις 6 και μετά ,αλλά και να αλλαχτεί εξ ολοκλήρου όλος ο χλοοτάπητας. Και με αυτά τα δεδομένα κανείς δεν μπορεί να δώσει ημερομηνία τέλους του μαρτυρίου.

Όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν και αναγκαστικά πλέον θα πρέπει να ζητήσουμε απο την uefa να παίξουμε το πρώτο ματς εκτός έδρας (14-15/9) .Όμως έτσι όπως πάει το πράγμα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην έχουμε το οακα ,ούτε και για την δεύτερη αγωνιστική του champions league που είναι προγραμματισμένη για τις 28-29/9 !! Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να βρούμε έδρα για ΟΛΑ τα ευρωπαικά ματς ,καθώς δε γίνεται να αγωνιστούμε για μόνο μια αγωνιστική σε έδρα ...ρεζέρβα!

Όπως καταλαβαίνετε έχουμε πέσει θύματα μιας συναυλίας και της ανικανότητας κάποιων να φτιάξουν ένα ικανό χλοοτάπητα για να παίζετε μπάλα..

Σχόλια