Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!




Αυτό τι θεωρείται;; ...

Μετά τις άριστες σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Τζίγγερ όλα αυτά τα χρόνια με το αεκ (παίρνανε συνεχώς εισιτήρια ενώ εμείς όχι ,τους έδινε την Λεωφόρο για ευρωπαϊκά ματς κτλ κτλ) ,είπε φέτος να φτιάξει τις σχέσεις του και με το φιλικό σωματείο του πειραιά. Αφού αποφύγαμε τον Κανελλόπουλο ,ψηφίσαμε ως παε Παναθηναϊκός τον Μαρινάκη που ..."προωθούσε" ο Πατέρας. Δηλαδή τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας;; Αντί να βρούνε και να βάλουνε έναν -τουλάχιστον φαινομενικά ,για τα μάτια του κόσμου- απο μικρή ομάδα που να μην έχει αμαρτωλό παρελθόν ,πήγαμε και ψηφίσαμε τον πρόεδρο του γαύρου!!!!

Για πες μας τώρα ρε Κωστάκη.. για ποιο λόγο τον ψήφισε ο Τζίγγερ; Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου; Γιατί είχε καθυστερήσει χρονικά η εκλογή νέου πρέδρου και δεν υπήρχε άλλη λύση; Επειδή ο Πατέρας πήρε τηλέφωνο τον ευεργέτη και του είπε "ή τον ψηφίζεις ή σου γεμίζω το οακα με βαλτούς να σε βρίζουν" ;; 

Βρες απάντηση όμως ,έστω και φανταστική ,γιατί για αυτά που κατηγορούσες τους κακούς Βγενόπουλους και Πατέρες ,τα έκανε το τρομερό επιτελείο του Τζίγγερ.

Τώρα ,τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε;; Α ναι ...μόλις τελειώσει η θητεία του μαλακοκαύλη κάντε επίτημο πρόεδρο τον πράκτορα για την προφορά του στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι κι αλλιώς μια χαρά τα πάνε με τον Βαρδή..

ΥΣ: Παύλο έτσι προστατεύεις τα λεφτά σου;; Το αεκ και ο άρης δεν τον ψηφίσανε και εμείς σύμμαχοι του προέδρου του γαύρου!!!!


ΥΣ2: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/8/10 1:57 μ.μ.

    ka8e fora pou grafete kati spate kai ta konter ths malakias...tosh vlakeia den antexetai.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπα έδω έχει ενδιαφέρον.. για πες μας ρε ανώνυμε πως εδώ σπάμε τα κοντέρ της μαλακίας. Γιατί ο Τζίγγερ ψήφισε τον πρόερδο του γαύρου; Αυτό δεν κατηγορούσατε τον Πατέρα ότι θα στηρίξει τον κολλητό του; Και το έκανε ο ευεργέτης σας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου