ΓΚΕΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΙΤΙΕΣ




Τώρα τι να πω και τι να γράψω..

Απο την μια σκέφτομαι πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο ,μέσα στα αποτελέσματα του είναι και η ισοπαλία και ειδικά όταν σου προκύπτουν αναπάντεχα γελοία προβλήματα ,η γκέλα δεν μοιάζει και τόσο απίθανη όσο την παρουσιάζουν μερικοί...

Αλλά απο την άλλη ...


το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ,λέει πως μόνο με 1-2 γκέλες παίρνεις πρωτάθλημα απο τον γαύρο που γυρνάει στην προεδρία της λίγκας με τις ευλογίες μας. Και παράλληλα παραμονεύει και το φάντασμα του Τζίγγερ ,που ούτε θέλουμε να φανταζόμαστε πως θα διαπράξει έγκλημα αντίστοιχο του 2005 που χάσαμε ένα σίγουρο πρωτάθλημα και δώσαμε την ευκαιρία στον γαύρο να συνεχίζει ένα νέο σερί πρωταθλημάτων.


Για το χθεσινό ματς ,αν το δούμε ΑΚΡΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ,αυτά που θα πούμε είναι τα αυτονόητα. Όταν μπαίνεις και ανοίγεις το σκορ νωρίς με μια ομάδα σαν την Ξάνθη που παίζει κλειστά και συντηρητικά ,δεν θα την αφήσεις ούτε να κάνει παιχνίδι ,ούτε να πατάει στην περιοχή σου. Αντιθέτως θα την πιέσεις περισσότερο για να κάνεις το 2-0 και να κλειδώσεις το ματς. Απλή ποδοσφαιρική λογική. Ε ,η ομάδα είχε την κατοχή στο α ημίχρονο ,δεν πίεζε όσο και όπως έπρεπε και σε συνδιασμό με το ...χαλαρό του β ημιχρόνου έγινε η ζημιά και μετά το γνωστό... "μέσα και ό,τι πιάσουμε".


Δεύτερον ,η παρουσία του Σπυρόπουλου πιο πολύ κακό μας έκανε ,παρά καλό ,μιας και ένας άκυρος της Ξάνθης μας έκανε πουτάνα όλη την πτέρυγα και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα.


Τρίτον ,όταν αναγκάζεσαι λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς ,να ψάχνεις για γήπεδο ,τότε η κουβέντα τελειώνει εκεί. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι η παε υποτίθεται ασχολήθηκε με το θέμα του χλοοτάπητα και ξαφνικά στο φιλικό με την τζένοα ,ανακαλύψαν όλοι ότι οι αντλίες όλες τις προηγούμενες ημέρες δεν λειτουργούσαν. Αυτό ποιανού ευθύνη είναι; Η διοίκηση κοίταγε καθόλου πως πάνε τα έργα;; Ότι στερηθήκαμε τον Σισέ χθες και αναγκαστήκανε οι παίκτες μας να παίξουν σε ακόμη ένα χωράφι ποιος φταιει;;;; 


Και εδώ φτάνουμε στο άλλο σκέλος που είναι ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ. Η χθεσινή γκέλα ερχόταν απο την εποχή του Βαρδινογιαννισμού .Και επειδή έτσι είναι πολύ γενικό ,να γίνω πιο συγκεκριμένος για να δείτε που φαίνεται και θα φανεί η ανικανότητα του ευεργέτη μας.


Ποιος φταίει ,όπως είπαμε, που παίξαμε χθες σε έναν αγωνιστικό χώρο με ...εμφυτεύματα χόρτου;; Ποιος ευθύνεται για το οακα;; Μόνο η διοίκηση του γηπέδου; Η εταιρία που ανέλαβε το έργο και ήταν επιλογή της παε δεν έχει ευθύνη; Η ίδια η παε που δεν γνώριζε για την μη λειτουργία των αντλίων ;; Είστε σοβαρή ΕΤΑΙΡΙΑ κ.Γόντικα;;; Ο Πατέρας πέρυσι μέσα σε 1 εβδομάδα ,το είχε φτιάξει ...για να μη λέτε γιατί τον γουστάραμε ..


Το πρόγραμμα τους μήνες Οκτώβριο ,Νοέμβριο και Δεκέμβριο το έχει κοιτάξει κανείς;; 3 ντέρμπυ κολλητά ,τα ευρωπαϊκά που θα καίνε για την πρόκριση μας και το εκτός με τον άρη που πάνε να μας φορτώσουν τώρα. Διοίκηση να προστατέψει την ομάδα υπάρχει;; Το ματς με τον άρη στην 28 οκτωβρίου θα πάνε να μας το βάλουν ,όπως πρόπερσυ με τον εργοτέλη ,ώστε να μην πάρουμε ανάσα. Η ίδια διοίκηση που το 2002 και 2003 που κάναμε τις πορείες δεν μπορούσε να προφυλάξει την ομάδα απο τα γυμνάσια της επαε που μα όριζε τα ματς όπως ήθελε για να μας κάνει την ζωή δύσκολη! Αλλά τώρα τι μαλακίες λέω... προέχει το οικονομικό μάζεμα.


Και τελευταίο ,η εκλογή του Μαρινάκη με τις ευλογίες του ευεργέτη μας. Συνήθεια απο όταν ψήφιζε τον Πετράν τον...βράχο. Όταν αρχίζουν όμως τα όργανα ,που δεν θα ναι μουσικά ,μην βγάζεις τον Γκότζο να κλαίγεται σαν αγάμητη χήρα .Εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος!


Τώρα όπως θέλετε μεταφράστε την γκέλα την χθεσινή και απο όπου θέλετε ρίξτε την ζυγαριά..


ΥΣ:Εμείς στηρίζουμε την ομάδα ,γιατί έχουμε παικταράδες και όσο προσπαθούν οι παίκτες ,θα τους στηρίζουμε. Και ας αρχίσουν όλα τα παπαγαλάκια να μιλάνε τώρα για γκρίνιες και εσωτερικά προβληματα. Το μόνο πρόβλημα είναι στον εγκέφαλο τον δικό τους και αυτών που τους πληρώνουν.



Σχόλια