ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ


Χωρίς ανταπόκριση η προσέγγιση του ερασιτέχνη στον Πανελλήνιο ,για χρησιμοποίηση του κλειστού της Κυψέλης για τους αγώνες της γυναικείας ομάδας βόλλευ ,αφού ζητήσαν τρελά ποσά ...


Για ακόμη ένα καλοκαίρι τα τμήματα βόλλευ είναι στον δρόμο και ψάχνουν για έδρα ,ώστε να αγωνίζονται κάπου την νέα χρονιά. Πρώτη στο ψάξιμο μπήκε η γυναικεία ομάδα ,αλλά το πρώτο δείγμα ήταν αρνητικότατο .Ο διαλυμένος και χρεωμένος Πανελλήνιος ,δεν φάνηκε διατεθειμένος να μας παραχωρεί για τους αγώνες το κλειστό του γήπεδο ,αφού τα ποσά που ζήτησε δεν είναι απαγορευτικά μόνο για τον -άφραγκο- ερασιτέχνη ,αλλά και για όλο τον ελληνικό αθλητισμό ,πόσο μάλλον όταν μιλάμε για γυναικείο βόλλευ. Τα ποσά δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε ,αλλά όλοι μιλάνε για τρελά νούμερα.

Έχοντας πάντα λύσεις για stand by το Μετς και την Γλυφάδα ,που όμως δεν είναι και οι πλέον επιθυμητές,συνεχίζεται το ψάξιμο στα ελάχιστα κλειστά της Αθήνας.

Πάντως θεωρούμε δεδομένο πως αν προχωρήσει του Γκαμαρη ,τα τμήματα βόλλευ(ή τουλάχιστον το αντρικό) θα αγωνίζονται στο κλειστό του Αγ.Θωμά.

Σχόλια