TETOIEΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!



Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του γαύρου έγινε και ο Βασίλης Σπανούλης ανήκει πλέον στο μπουρδέλο του πειραιά. Ο διεθνής γκαρντ προτίμησε τα 400 χιλιάρικα παραπάνω που του έδιναν οι Αγγελοπουλαίοι και με αυτήν του την κίνηση ουσιαστικά αποφασίζει να αλλάξει όλη του την ζωή και την καθημερινότητα.

Προφανώς και δεν μας ξαφνιάζει η απόφαση του ,καθώς έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια φυγές πολύ πιο απρόσμενες και απότομες απο την δικιά του ,σε ποδόσφαιρο ,μπάσκετ και βόλλευ. Επαγγελματίας είναι και ποτέ δεν δήλωσε Παναθηναϊκός .Ίσως βέβαια τώρα να αποκαλύψει τα ...ξαφνικά ερυθρόλευκα συναισθήματα του για να καλοπιάσει τα λιμανίσια πρόβατα.

Βέβαια αυτή η κίνηση -που απο πριν το Πάσχα είχε βουήξει ο κόσμος ,αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε- μας αποκάλυψε και τον χαρακτήρα αυτού του άγιου παιδιού που είχαμε μέσα στην ομάδα μας. Γιατί αν ήταν καμία τρελή οικονομική διαφορά ,θα λέγαμε "εντάξει ,τα λεφτά είναι πολλά και είναι επαγγελματίας" ,ασχέτως αν θεωρούμε απαγορευμένο όταν φοράς την φανέλα με το τριφύλλι να πηγαίνεις στους πούστηδες .Αλλά ρε ΓΕΛΟΙΕ για 400 χιλιάρικα παραπάνω;; Τόσο στα παπάρια σου έγραψες τους Γιαννακόπουλους ,τον Ζοτς ,τους -πρώην πλέον- συμπαίκτες σου και τον κόσμο που σε στήριξε στα δυσκολα;; Τόσο ΑΠΛΗΣΤΟΣ και ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ είσαι;;

Απόλαυσε τα 400 χιλιάρικα και κράτα τις φωτογραφίες με τις κούπες που κατέκτησες με αρχίδια άλλων γιατί θα σου γίνουν συλλεκτικές και μοναδικές.

Το είχαμε γράψει ,πως πριν μια δεκαετία έγινε ένα παρόμοια τραγικό λάθος απο τον Οικονόμου και το μετανιώνει μέχρι και σήμερα. Ε λοιπόν το έκανες και εσύ ,οπότε φρόντισε να συμβιβαστείς με την ηττοπάθεια και την απαξίωση που έρχεται ..


ΥΣ: Είσαι τόσο κομπλεξικός που μόνο και μόνο για να παίρνεις παραπάνω απο τον Μητσάρα πήγες στους μούλους .Σε χάλαγε πολύ που δεν ήσουν η σημαία και αποφάσισες να γίνεις ΤΟ νούμερο. Δυστιχώς δεν πρόλαβες τον νο1 κομπλεξικό Γιαννάκη να σου μάθει πως έμαθε να ζει στην σκιά του Γκάλη.


ΥΣ2: Με τι μούτρα θα αντικρίσεις ξανά τους Γιαννακόπουλους και τον Ομπράντοβιτς;;


ΥΣ3: Τα σημερινά γαμησιάτικα σου ,θα γίνουν αυριανά κερατιάτικα ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/7/10 9:58 π.μ.

    pragmatika poso gaidouri kai mounopano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τα 3 υστερογραφα ειναι ολα τα λεφτα...
    Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/7/10 10:33 π.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΣΠΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ, ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΣΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΠΕΙΡΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΚΟΡΑΡΑΝ, ΟΟΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ... ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου