ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ



Κοιτάξαμε τα μέλη και βρήκαμε 300 νεκρούς!


Τάδε έφη Μιχάλης Κίτσιος 


Η κατάσταση στον ερασιτέχνη είναι τραγική .Διαβάζουμε την παραπάνω ατάκα και δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε .Μιλάγαμε για άνοιγμα του ερασιτέχνη ,υποτίθεται αυτό έγινε με ωραία δώρα και προνόμια σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου ,αλλά οι προυποθέσεις σε αναγκάζουν να τρέχεις απο στα κεπ ,να μπλέκεις με την γραφειοκρατία και όταν ξεμπερδέψεις απο όλα αυτά και αποδείξεις ότι είσαι αυτός που λες ,τότε η αίτηση σου περιμένεις να εγκριθεί απο την ...ιερά εξέταση του ερασιτέχνη! Ωραίο άνοιγμα ...και μετά πως να μην ήθελε μόλις ένας να εγγραφεί;


Ένα-ένα τα μέλη-μαμούθ μας αφήνουν χρόνους και στο τέλος για γενικές συνελεύσεις θα μαζεύονται με το ζόρι 20 άτομα. Η εκλογή-παρωδία του νέου προέδρου έβγαλε τον Κίτσιο ,αφού μόνο το δικό του ψηφοδέλτιο υπήρχε.


Ύστερα ο Κίτσιος μίλησε για επιχειρηματία που του υποσχέθηκε χορηγία 700.000 ευρώ και στο τέλος τον έψαχνε ,αλλά δεν μας είπε ποιος. Φοβάται μην τον κάνει ντα; Ο κόσμος δεν πρέπει να ξέρει; Ο ερασιτέχνης πάει κατά διαόλου ,τα τμήματα ύστερα και απο επίσημα χείλη πάνε για απλή συμμετοχή στα πρωταθλήματα του χρόνου ,άρα βλέψεις για κούπες δεν πρέπει να έχουμε..


Κάποιος να λυπηθεί τον Σύλλογο...




ΥΣ: Αναφέρθηκε και το θέμα επιστροφής των τμημάτων Βόλλευ στην Λεωφόρο ...θα μιλήσουμε αναλυτικά μέσα στην εβδομάδα ,αν και ούτε εκεί βλέπουμε φως.

Σχόλια