ΠΡΟΕΔΡΟς ΤΕΛΙΚΑ;;




H παρακάτω δημοσίευση αποτελεί φήμη που ακούγεται και γιατί να μην την αναπαράγουμε; Έτσι κι αλλιώς το panathinaikos reallity μέχρι και την Κανέλλη έβγαλε πρόεδρο..

Λοιπόν και για να μην τα πολυλογούμε ...πρόεδρος λέγεται πως Τρίτη θα ναι ο γιος του Παύλου ,Δημήτρης Γιαννακόπουλος-ΠΡΑΣΙΝΗ και για αυτό η εφημερίδα είχε τόσο επιθετικό χαρακτήρα προς Πατέρα-Βγενόπουλο (γιατί με την δημοτικότητα που είχαν μόνο με κιάλια θα έβλεπε προεδρία) και μόλις παραιτήθηκε ο πρώτος τήρησε σιγή ιχθύος για το θέμα προέδρου.

Για αυτό και Βαρδινογιάννηδες-Γιαννακόπουλοι τα βρήκαν .Οι πρώτοι έδιωξαν αυτούς που θα τους έδιωχναν και οι δεύτεροι (ή μάλλον ο Δημήτρης για να είμαστε ακριβείς) εκπλήρωσαν τον εγωισμό τους.

Αυτό που μένει πλέον είναι να επιβεβαιωθούμε την Τρίτη ή να μας το διαψεύσει ο ίδιος μέσω της στήλης του ή του board που γράφει ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/7/10 9:51 μ.μ.

    kala me ton dhmhtraki 8a gelasei o ka8e gauros. edw sthn omada pou shkwse poses koupes eipe sta isia "petakste" tis faneles, fantazeste na apokleisoume apo tous omilous tou CL ti exei na kanei...me to kalasnikof sto kataripas 8a vgei.

    dhmhtraki oust. den se 8eloume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/10 10:52 μ.μ.

    ΠΟΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/7/10 3:03 π.μ.

    poios dhmhtrakis re,an isxyei ayto o paylos 8a einai sto koumanto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/7/10 5:39 μ.μ.

    ton dhmhtrakh gia proedro den ton 8elete,ton kanelopoylo gia antiproedro ton 8elete?an oxi giati den to lete?VRE OYST ROYFIANOI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://panathinaikos-press.blogspot.com/2010/07/blog-post_06.html

    Διαβάζεις πιο προσεκτικά την ανάρτηση και περιμένεις την επόμενη ευκαιρία για να κάνεις την δουλειά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου