ΓΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣ!




Ένα σήριαλ που έχει κρατήσει σχεδόν 2 μήνες και στο πρόσωπο τους ψάχνουμε αυτόν που θα συμμαζέψει το χάλι της άμυνας και θα την ανεβάσει επίπεδο ,καθώς και οι 2 προσφέρονται για αυτό.

Bέβαια και οι 2 είναι σε προχωρημένη ηλικία και δεν υπολογίζονται για παραπάνω απο 2 χρόνια ποδοσφαίρου υψηλού επιπέδου ,οπότε ο χρονικός ορίζοντας των συμβολαίων του κάπου εκεί πρέπει να υπολογίζεται. Για το τι ονόματα είναι δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς μιλάμε για τον στυλοβάτη της άμυνας της Άρσεναλ (και παλαιότερα της Τσέλσι) και τον αρχηγό της Λυόν που την τελευταία δεκαετία αποτελεί μια απο τις δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πως μπορούμε να γίνουμε ελκυστικοί σε αυτούς τους 2 παίκτες; Τους προσφέρεται υχηλότατο συβόλαίο που να μην ικανοποιείται απο άλλο σύλλογο και σε συνδιασμό το champions league με συμπαίκτες τους Gilberto Silva ,Cisse και Govou ,σίγουρα θα δουν την ομάδα με άλλο μάτι.

Για το αν οι συζητήσεις είναι προχωρημένες ή όχι δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε,αλλά πρέπει το θέμα με τους αμυντικούς να έχει λήξει πριν μπει ο Αύγουστος.

Γνώμη μας; Η ομάδα χρειάζεται 2 σέντερ μπακ και όχι 1!! Ιδανικό θα ήταν να αποκτηθούν και οι 2 ,αλλά πολύ δύσκολο ,αν και εδώ που έχουν φτάσει οι συζητήσεις ,μπορεί να έρθουν και πακέτο ..Πάντως ένα είναι το σίγουρο ...με 2 τέτοια ονόματα στην άμυνα ,έχουμε κλειδώσει το νταμπλ για τα επόμενα 2 χρόνια και στην Ευρώπη έχουμε δυνατότητες για μεγάλα πράγματα! Εκτός βέβαια αν τα διοικητικά μπουν στην ομάδα και αρχίζει και μολύνεται και εκεί το τμήμα..

Σχόλια