ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;


Σίγουρα απο τον μπασκετικό Παναθηναϊκό δεν έχουμε παράπονο κανένα .
Σίγουρα ο μπασκετικός Παναθηναϊκός μας έχει εκπληρώσει και την πιο τραβηγμένη φαντασίωση.
Σίγουρα οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι ξέρουν τον τρόπο ,έχουν την γνώση και θα κάνουν αυτά που πρέπει για να οδηγηθεί η ομάδα σε ένα νέο triple crown .
Σίγουρα η παρουσία του Ζοτς είναι αρκετή για να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Αλλά δεν μπορώ να μην εκφράσω τις ανησυχίες μου για αυτό που γίνεται το φετινό καλοκαίρι. Προφανώς και έχω εμπιστοσύνη σε Παύλο και Θανάση ,αλλά δεν θυμάμαι κανένα προηγούμενο καλοκαίρι να αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα. Φορολογία συμβολαίων ,ανανεώσεις ,μεταγραφές ...όλα δείχνουν πως είναι σημαντικά εμπόδια.

Για την υπόθεση Σπανούλη δεν έχουμε μιλήσει ακόμη αναλυτικά ,μιας και περιμένουμε τις υπογραφές και ανακοινώσεις απο τον γαύρο ,ΑΛΛΑ όπως και να το κάνουμε απο πότε δεν μπορούσαν τα αδέλφια να κρατήσουν όποιον παίκτη γουστάρουν ;Μόνο η υπόθεση Σίσκα που έγινε μέσα σε ένα βράδυ και του Λάκοβιτς που τους συμπεριφέρθηκε με τον πλέον πούστικο τρόπο.

Γιατί φέτος η ανανέωση του Ζοτς ήταν πιο δύσκολη (σύμφωνα και με αυτά που ακούμε) απο τις προηγούμενες φορές;

Νίκολας ,Μπατίστ τους θεωρούμε σίγουρους πως θα ανανεώσουν ,αλλά γιατί αυτό δεν γίνεται τώρα; Τι περιμένουμε; Να σκάσουν άλλοι με υπέρογκες προσφορές;

Ήδη -υπό φυσιολογικές συνθήκες- μετράμε δύο απώλειες των Σπανούλη και Πέκοβιτς ,μια ακόμη που λογικά θεωρείται δεδομένη -αν και προσωπικά πιστεύω πως θα μείνει- του Σάρας και οι 2 ανανεώσεις που δεν έχουν γίνει.

Και προφανώς αυτές τις απώλειες πρέπει να τις καλύψουμε με παίκτες ίδιας ή και υψηλότερης αξίας.
Και εκεί σκάει το θέμα "φορολογία" που απότι φαίνεται θα βάλει πολλά stop...

Πάντως ,ασχέτως με όλα αυτά και για ευνόητους λόγους που δεν γουστάρουμε να γράφουμε απο εδώ ,φέτος καλύτερα είναι να βγαίνει μπροστά ο Θανάσης και να τρέχει όλα τα ζητήματα και όχι ο Δημητράκης ...

Σχόλια