ANAKOINΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 13




Ένα μήνα μετά την πρώτη συνάντηση μας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, πριν λίγες μέρες ενημερωθήκαμε για μία νέα συνάντηση που επιθυμούσε να πραγματοποιηθεί, η οποία και έγινε χθες. Στην πολύωρη αυτή μας συνάντηση (η οποία δεν ολοκληρώθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Γ.Β.) συζητήσαμε κυρίως για τις εξελίξεις στο διοικητικό τομέα αλλά και στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε εισιτήρια διαρκείας, μεταγραφές ή κάτι παρόμοιο αφού αυτά τα ζητήματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για μας αυτήν τη στιγμή. Αντίθετα, προσπαθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε μία λύση και μία απάντηση στα θέματα που απασχολούν όλον τον κόσμο του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό.

Συζητήσαμε για τις σχέσεις των μετόχων μεταξύ τους, για την παραίτηση του Νίκου Πατέρα από τη θέση του προέδρου καθώς και για το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ. Του τονίσαμε αρκετά ζητήματα πάνω στα οποία μιλήσαμε. Καταρχάς αναφερθήκαμε έντονα στους λόγους παραίτησης του Ν.Πατέρα και στο ρόλο που συνέβαλε σε αυτό η στάση των μεγαλομετόχων και οι διάφορες εφημερίδες. Δεύτερον, συζητήσαμε για την έκθεση της DELLOITE, η οποία κατά την άποψη μας είναι πλασματική και δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη μελλοντικά σε ένα ενδεχόμενο πώλησης, σαν βάση υπολογισμού της αξίας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Έπειτα, του εξηγήσαμε την τωρινή κατάσταση, στην οποία ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι παγωμένος (αυτό φαίνεται και από τις ανανεώσεις των διαρκείας) από τις εξελίξεις και από την διάσπαση σε μεγάλο βαθμό της πολυμετοχικότητας και ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου, όπως και εμείς, επιθυμούν την πώληση του υπόλοιπου πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ που κατέχει. Ακόμα, τον ενημερώσαμε ότι ο κόσμος δεν θα έχει την ίδια υπομονή, την ίδια ανεκτικότητα όπως στην προηγούμενη διοίκηση γιατί πολύ απλά βλέπει μία πολύ πετυχημένη συνταγή να χαλάει. Τέλος, του επισημάναμε ότι πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια και να γίνουν θαύματα ώστε να εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος την οικογένεια του αλλά και τον ίδιο.

Ο Γ.Β. στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις και επισημάνσεις που του κάναμε μας απάντησε αντιστοίχως ότι δεν έχει ευθύνη για την παραίτηση του Ν.Πατέρα και για την κριτική (όπως την ονόμασε) που του γινόταν από τις εφημερίδες, ότι η έκθεση της DELLOITE είναι πραγματική αλλά και να μην υπήρχε και πάλι δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη χρηματική πρόταση, ότι είναι έτοιμος για κάθε κριτική αρκεί να στηρίζουμε την ομάδα, αλλά και ότι δεν έχει κλείσει την πόρτα σε κανέναν που θέλει να αγοράσει και τόνισε ότι δεν πρόκειται να πουλήσει ποτέ την ομάδα πιο κάτω απ' ότι πωλήθηκε πρόσφατα η ομάδα του λιμανιού. Τέλος, μας επανέλαβε και μας υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση αγοροπωλησίας της ΠΑΕ θα δώσει μεγάλο μέρος των χρημάτων στον ερασιτέχνη και τα υπόλοιπα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Μετά από αυτήν την πολύωρη συζήτηση έχουμε να πούμε τα εξής: Σαν Θύρα 13 και σαν οπαδοί και κόσμος της ομάδας δεν μπορούμε άλλο πια να γινόμαστε το μπαλάκι μεταξύ των μεγαλομετόχων. Ούτε πωλητές είμαστε, ούτε αγοραστές και ούτε μπορούμε να καθορίσουμε τις εξελίξεις μόνοι μας. Η πόρτα για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ είναι ανοιχτή για όποιον ενδιαφέρεται, όπως μας ενημέρωσε ο Γ.Β. Αν είναι να κάνετε πρόταση για την αγορά, κάντε την επιτέλους γιατί κουραστήκαμε. Κάντε τα λόγια σας πράξη. Αν γίνει μία λογική πρόταση και δεν ληφθεί υπόψη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, τότε αυτή θα είναι υπόλογη στον κόσμο και σε εμάς και σε αυτήν την περίπτωση θα κάνουμε αυτά που πρέπει για να γίνει πράξη η επιθυμία του μεγάλου ποσοστού του κόσμου του τριφυλλιού. Δεν είμαστε κατευθυνόμενοι από κανέναν σας και ούτε ποτέ θα γίνουμε. Είναι υποχρέωση σας να κάτσετε στο ίδιο τραπέζι και να τα βρείτε χωρίς μεσάζοντες. Μην κλείνετε την πόρτα σε κανέναν και μην αφήνετε τις εφημερίδες σας καθημερινά να βρίζουν τους υπολοίπους. Ο κόσμος απαιτεί να μάθει γιατί χάλασε η περσινή πετυχημένη συνταγή και γιατί δεν υπάρχει συνέχεια. Ο κόσμος θέλει να μάθει την αλήθεια. Ούτε διοίκηση είμαστε, ούτε θέλουμε να γίνουμε. Καλούμε όλους τους μεγαλομετόχους να γίνει μία νέα συνάντηση με την παρουσία ενός εκπροσώπου μας ώστε να καταλάβουμε πραγματικά ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια. Θέλουμε να ξέρουμε την πραγματικότητα ώστε να την μεταφέρουμε στον υπόλοιπο κόσμο του Παναθηναϊκού, στον οποίο όλοι είστε υπόλογοι και από τον οποίο κρίνεστε. Μέχρι να βρεθεί μία λύση θα είμαστε κοντά σε όλες τις εξελίξεις και θα πράττουμε ανάλογα.



Υ.Γ. Κυκλοφόρησε σε πολλά sites και εφημερίδες ότι ο Γ.Β. μας συγχώρεσε για το παρελθόν. Ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο γιατί δεν μετανιώνουμε για τίποτα, ούτε χρειαζόμαστε τη συγχώρεση κανενός.






Ανακοίνωση που τα λέει όπως πρέπει και όπως τα σκέφτεται κάθε Παναθηναϊκός.
Ανακοίνωση που εκπροσωπεί τους Παναθηναϊκούς που πριν απο 2 χρόνια βούλιαξαν την Αθήνα και κάνανε πόλεμο σε αυτούς που ρίχνανε το ποδοσφαιρικό τμήμα στον πάτο και στην ανυποληψία .
Ανακοίνωση απο άτομα που έχουν αποδείξει έμπρακτα πως αγαπάνε αγνά και ρομαντικά τον Σύλλογο.


Με λίγα λόγια; Να έρθει κάποιος ,να κάνει την πρόταση στους Βαρδινογιάννηδες και αν μετά η οικογένεια δημιουργεί εμπόδια ,ο κόσμος ξέρει τι να κάνει.


Η θέση μας; Ο Τζίγγερ ό,τι και να κάνει είναι καμμένο χαρτί .Και τον Μέσι να φέρει ,θα καταλήξει Τζιώλης .Δεν έχουμε ούτε την αντοχή ,ούτε και την όρεξη να ...περιμένουμε και μετά να κρίνουμε. Με τέτοιες τακτικές η ομάδα έγινε παιχνιδάκι του κάθε τυχάρπαστου.


Ο κόσμος δεν γουστάρει τους Βαρδινογιάννηδες και ό,τι προπαγάνδα κι αν κάνουν Πράσινη και derby ,θα βρίσκει αυτιά κλειστά.


Απλά κάποιος να κάνει μια γαμημένη συγκεκριμένη πρόταση ,να τους ξεμπροστιάσουμε!

Σχόλια