TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ;;

Στο ποδόσφαιρο κατακτήσαμε μετά απο χρόνια το νταμπλ με μια ομάδα που επιτέλους είχε τους αστέρες  της να της αλλάζουν επίπεδο ,μια διοίκηση σοβαρή ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Τώρα είμαστε ακέφαλοι ,το λεγόμενο υγιές κομμάτι τηρεί σιγη ιχθύος και οι εφιάλτες της οικογένειας ξαναζωντανεύουν. Δοικοητικά συμβούλια για ανάδειξη προέδρου ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ!

Στο μπάσκετ βιώνουμε μια δύσκολη χρονιά και πάμε να πάρουμε για νιοστή φορά το πρωτάθλημα ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΠΛΑ!

Στην μέση της περιόδου δέχτηκαν πρωτοφανή κριτική παίκτες οι οποίοι έχουν πάρει τα πάντα με τον Σύλλογο ,ελέω 2 κακών ματς .Και η κριτική ήρθε απο τον γιο του προέδρου και το ίδιο απόγευμα έσκασε η φήμη ότι ο Ζοτς σηκώνεται και φεύγει ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

Στο βόλλευ αντρών η ομάδα έπαιξε φέτος Μετς και Γλυφάδα ,πήρε το κύπελλο και για ακόμη μια χρονιά χάσανε το πρωτάθλημα με πλεονέκτημε ,όμως Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ!

Τώρα φεύγουν όλα τα πρώτα ονόματα μας και η ομάδα είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό..

Στο πόλο οι παίκτες είναι απλήρωτοι ,παίζουμε σχεδόν μόνο με έλληνες ,τα μπάτζετ είναι μειωμένο ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΛΥΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΩΝ! Άλλες ομάδες ούτε στα καλύτερα όνειρα τους δεν έχουν τέτοια στήριξη.

Στο βόλλευ γυναικών η ομάδα δέχτηκε πόλεμο απο παντού ,παρόλα αυτά πήρε για ακόμη μια χρονιά το νταμπλ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ,αν και με μειωμένη προσέλευση ελέω Γλυφάδας.

Τώρα έφυγε η Ρούξι ,η Χατζινικολάου και ο προπονητής μας και ο Τάφος για να επιστρέφαμε του χρόνου μοιάζει φανταστικό σενάριο..

Στο μπάσκετ γυναικών η ομάδα βγήκε νωρίς εκτός στόχων και το μέλλον της κρίνεται αβέβαιο. ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΙΝΕ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΤΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ (ασχέτως αν βοηθούσε σε αυτό και ο Τάφος)

Στον ερασιτέχνη λεφτά δεν υπάρχουν ,επιχειρηματίες δεν εμφανίζονται και όμως η διοίκηση του προτιμά να μην κάνει ένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ άνοιγμα στον απλό κόσμο και να μην τον ταλαιπωρεί με την γραφειοκρατεία .Πέρυσι που ο ερασιτέχνης ήταν ένα βήμα πριν την διάλυση του ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!!


ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ.


ΟΛΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.


ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ... ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;


ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!




Αλέξανδρος.

Σχόλια