ΠΛΑΝΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ - ΠΛΑΝΟ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ !!




Έλα ,επειδή πολύ το κουράζουν οι αγαπητοί αυτοδίδακτοι κομήτες που εκτελούν χρέη οικονομολόγων της οικογένειας ,εμείς βρήκαμε την απλή λύση με τα λίγα οικονομικά που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Έχουμε το απλό πλάνο που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό απο το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει τα τελευταία 2 χρόνια ,θα τον εκτοξεύσει οικονομικά και αγωνιστικά απο αυτόν τον βούρκο του νταμπλ που έπεσε φέτος και θα τον οδηγήσεις στις πετυχημένες μέρες του Τζίγγερ.


Λοιπόν έχουμε και λέμε. Πουλάμε τώρα τον Λέτο στην εξωπραγματική πρόταση των 10 εκ. ευρώ! Είναι μια must κίνηση για να ανασάνει η παε οικονομικά.

Ύστερα οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές ώστε να είναι αντάξιες των αναγκών του Συλλόγου και να του διαφυλάσσουν το καλύτερο μέλλον. Για εμάς πρώτη και βασική κίνηση είναι η απόκτηση ενός γενικού τεχνικού διευθυντή στυλ Ζάετς (που μας είχε οδηγήσει στην κατάκτηση του νταμπλ με πολύ σωστές μεταγραφικές κινήσεις) ή Βέλιτς ώστε να πιάσουν αμέσως δουλειά και να κλείσουν τους παίκτες που πρέπει ,με βάση πάντα και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η παε.

Βέβαια απόλυτη προυπόθεση για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τους μεταγραφικούς στόχους ,είναι ο καθορισμούς του budget ο οποίος θα εξαρτηθεί με την ολοκλήρωση του mundial ,μιας και μπορεί να προκύψουν περαιτέρω προτάσεις για παίκτες μας (βλ. Νίνη ,Σισέ ).

Άρα ένα ιδανικό σενάριo θα ήταν προτάσεις ύψους 7 εκ. ευρώ για τον Σωτήρη ώστε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα (μιας και ένας απο τους στόχους του Συλλόγου είναι να βγάζει παίκτες και να στελεχώνει την εθνική ομάδα) και μια των 10 εκ. ευρώ για τον Γάλλο φορ ,ώστε να κινηθούμε στην απόκτηση ενός ταλαντούχου και ποιοτικού επιθετικού σε καλή τιμή.

Τώρα αν προκύψουν κι άλλες ευκαιρίες-προτάσεις για Ζιλμπέρτο και Τζόρβα τόσο το καλύτερο ,ώστε  με αυτά τα λεφτά να έχουμε ένα υψηλότερο budget και αρκετά απο αυτά να μείνουν στα ταμεία της παε για διάφορες άλλες πληρωμές.

Βασική παράμετρος είναι η προεδρία στις 18 Ιουνίου να δοθεί σε έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου ,που να συμφωνεί με την ευγενή άμυλα που διέπει απο την ίδρυση του ο Σύλλογος και να μην πέφτει σε λάθη Πατέρα που προκαλούν και φανατίζουν τον κόσμο ή με ανακοινώσεις που απαξιώνουν το φιλικό σωματείο του Πειραιά.

Ελπίζουμε να ακουστεί η απλή πρόταση μας ,ώστε να δούμε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό εκεί που τον ονειρεύεται η οικογένεια Βαρδινογιάννη ,η οποία αν και πολλοί την κράζουν δεν μας έχει ρίξει ποτέ στην Β εθνική και δεν χρωστάμε!!


Τζίγγερ ποντάρουμε πολλά σε σένα ,μην μας απογοητεύσεις...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/6/10 8:52 μ.μ.

    popo... vlepw megales kwlotoumpes se ligo kairo apo polloous.
    Ara kai apo esas...
    egw sas katalavainw pantws. einai duskolona sas kovoun to epidoama tetoies meres!!!
    ...............................................
    sviste to twra!!! epeidi lew alitheies!!!
    sas prodwsan ta oneira...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/10 10:41 μ.μ.

    etsi pameeeeeeeeeeeeeeee....
    xaxaxa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου