ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΔΗ!


Άμεση απάντηση του Βαρδή,που λέει πως περιμένει συγκεκριμένη πρόταση απο τον Βγενόπουλο μέχρι την Παρασκευή στις 4 και πως συζητάει με βάση την τελευταία αποτίμηση που έχει γίνει και κοστολογεί την παε κοντά στα 110 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης προς το παρόν ΔΕΝ πουλάει την παιανία ,αλλά την παραχωρεί για τα επόμενα 2 χρόνια στην ομάδα τζάμπα.

Τώρα με βάση αυτά που έχουμε δει και ξέρουμε για τους 2 μετόχους ,οι σκέψεις μας δεν είναι και πολύ θετικές. Η ανακοίνωση του Βαρδή ουσιαστικά αναιρεί την βασική προυπόθεση που έβαλε ο Βγενόπουλος ,δηλαδή μια νέα αποτίμηση της παε απο κοινά αποδεκτούς ορκωτούς λογιστές και απο τις 2 πλευρές. Ο Τζίγγερ θα επικαλεστεί πίεση χρόνου για τον προγραμματισμό της ομάδας και καθυστέρηση σε περίπτωση νέας αποτίμησης και ο Βγενόπουλος δεν θα καταθέσει ποτέ πρόταση με τους όρους των Βαρδινογιάννηδων.

Επίσης η Παιανία δεν πωλείται ,άρα θα είναι και αυτό ένα νέο σημείο τριβής .

Και προφανώς μην πιστέψει κανείς πως αυτή η ανακοίνωση συντάχθηκε απο τον Τζίγγερ. Αυτο είναι έργο Βαρδή που έχει πάρει απότι φαίνεται σοβαρά τον Βγενόπουλο ,γιατί δείχνει ικανός να τους ξεφτυλίσει.

Έτσι δημοσιοποιήθηκε μια ανακοίνωση-απάντηση που ,ΝΑΙ ΜΕΝ πουλάει αλλά στην ουσία ΔΕΝ πουλάει. Βάζει τους δικούς του όρους ,στο αμεσότατο χρονικό διάστημα που θέλει και δεν τα πουλάει όλα.

Ο Βγενόπουλος -το πιο πιθανό είναι να κάνει πίσω και να βγει και να πει πως εγώ την πρόταση μου την έκανα ,αλλά... - ΠΡΕΠΕΙ να τα αποδεχτεί σήμερα κιόλας ,ώστε να τους ξεφτυλίσει ,γιατί η ανακοίνωση τους δεν μιλάει για αποδοχή στην πώληση ,αλλά προσμονή για συγκεκριμένη πρόταση ώστε να ξεκινήσει νέος κύκλος συζητήσεων όπου εκεί μπορούν όποτε και όπως θέλουν να δημιουργήσουν οι Βαρδινογιάννηδες νέα εμπόδια. Και εκεί θα ξεφτυλιστούν σε όλο τον κόσμο ,ακόμη και στα μάτια του πιο άσχετου..

Σχόλια