ΕΞΟΔΟΣ ΖΟΛΩΤΑ!

Ανακοίνωση του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μιχάλη Ζολώτα

30/06/20010

Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έχω καταλήξει στα κάτωθι συμπεράσματα:

1.     Δεν υπάρχει καμία σοβαρή αιτιολογία του γιατί αποφάσισε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να αντιπαρατεθεί στην  απόλυτα επιτυχημένη Προεδρία του κ. Ν. Πατέρα.
2.    Δεν υπάρχει πλέον επί της ουσίας πολυμετοχικότητα αφού ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης έχει ήδη πάρει όλες τις σοβαρές αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό.  Είναι σαφές ότι τη δική μας παρουσία την χρειάζεται μόνο για άλλοθι και για να χρηματοδοτούμε τα δικά του σχέδια.
3.    Δεν έχει καμία πρόθεση ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης να πουλήσει τις μετοχές του στην ΠΑΕ.  Όποιος θέλει να πουλήσει δεν υποτιμά ούτε απαξιώνει τον αγοραστή, ούτε επιτρέπει από τους «φίλους» μιντιακούς μηχανισμούς να τον λασπολογούν διαρκώς και προκλητικά.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν σκοπεύω να παρευρεθώ σε καμία μελλοντική συνάντηση μετόχων, ούτε να συμμετέχω σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.  Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δραστηριοποιηθώ ξανά σαν μέτοχος αν και εφόσον επιστρέψουν οι κ.κ. Ν. Πατέρας και Α. Βγενόπουλος.

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης πρέπει πλέον να αναλάβει τις ευθύνες του εξ΄ολοκλήρου και του εύχομαι, για το καλό του Παναθηναϊκού, καλή επιτυχία.




Ο Τζίγγερ αναλαμβάνει πάλι εξ ολοκλήρου την παε και ένας-ένας την κάνουν ,για να μην εκτεθεί το όνομα τους μαζί με του ραλίστα .Τελικά όλοι άδικο έχουν ή μήπως είναι τρελοί που ρίχνουν ευθύνες στον Τζίγγερ;;


Ο τυπάς ξεκίνησε την πολυμετοχικότητα πριν 2 χρόνια γιατί είδε πως δεν τον παίρνει και όλοι έχουν στραφεί εναντίων του ,έβαλε δικό του άνθρωπο για πρόεδρο (πολύ καλός του φίλος τότε ο Πατέρας!! ) ,είχε τον Γκότζο με πρωτοσέλιδα και εκπομπές να καιροφυλακτεί και να κάνει ύπουλο πόλεμο ,έβγαζε στο αραιά και που ανακοινώσεις που δυναμίτιζαν το κλίμα και φτάσαμε καλοκαίρι 2010 και η ομάδα πήρε το νταμπλ και απέκλεισε την ρόμα στην ευρώπη. Ε τότε όταν είδε ότι το πράγμα πάει να φτιάξει και οι νέοι μέτοχοι αποδείχτηκαν ικανότεροι απο αυτόν ,έκανε πόλεμο στον τότε φίλο του (άραγε ο Πατέρας γιατί τάχθηκε ενάντια του Τζίγγερ; Μήπως πήρε και αυτός πρέφα κάτι;; ) ,τον ανάγκασε να φύγει απο την προεδρία ,άρχισε να κάνει κινήσεις και να κλείνει τεχνικούς διευθυντές ,το έπαιξε Παναθηναϊκός πατριάρχης με ανακοίνωση-κάλεσμα στους οπαδούς ,έβγαλε με την εταιρία του ανακοίνωση-πόρισμα πως η παε πάει για χρεοκοπία και πως εν έτη 2008 η αποτίμηση της ήταν υψηλότερη αποτι σήμερα ,δήλωσε πως πουλάει αλλά με τελεσίγραφα 48 ωρών για το δήθεν καλό της ομάδας και ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ πλεύρισε τους Γιαννακόπουλους ,θα έταξε στον Δημητράκη προεδρία και πλέον Τζίγγερ-Παύλος πλέουν μαζί!! Κίνηση που δένει τον κόσμο ,γιατί κανείς δεν μπορεί να ανοίξει το στόμα του για τον Παύλο.




ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;; ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΜΑΣ!!

Σχόλια