ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ εφημερίδες μας που τον τελευταίο καιρό κάνουν τα πάντα για να πετύχουν την ενότητα με τα πρωτοσέλιδα και τις απόψεις τους σήμερα καταφέρανε και δώσανε την δικιά τους εκδοχή για τους 1.000 και πλεόν που μαζυτήκανε χθες έξω απο το Δ.Σ.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά..

Η πολυαγαπημένη μας ΠΡΑΣΙΝΗ και ο Δημητράκης αποφάσισαν χθες να το ρίξουν στην γενικότητα ,γιατί αν συγκεκριμενοποιούσαν τα πράγματα θα ήταν σαν να κράζανε μόνοι τους ,τον εαυτό τους. Για αυτό χθες μαζευτήκαμε για να εκφράσουμε την πίκρα ,την απογοήτευση και να απαιτήσουμε ισχυρή διοίκηση. Προφανώς αυτή η όψη ήταν η πιο ανακουφιστική για τον Δημητράκη..

Αλλά όχι ...χθες 1.000 και πλέον άτομα κάθε ηλικίας μαζευτήκανε καθημερινή εργάσιμη με τον ήλιο να καίει σε ένα Δ.Σ, για να εκφράσουν την πίκρα και την απογοήτευση που υπάρχει ,που ενώ κατακτήσαμε το νταμπλ ,φτιάχνουμε ομαδάρα και οι αντίπαλοι μας είναι για τα πανηγύρια ,εμείς καταφέρνουμε και κάνουμε πισωγυρίσματα και είμαστε ακέφαλοι επειδή άνθρωποι σαν τον Δημητράκη προτιμούν να βάλουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τον απεριόριστο εγωισμό τους ,πάνω απο το καλό του Συλλόγου. Και όχι Δημητράκη ...χθες δεν πήγαμε για να απαιτήσουμε γενικά μια ισχυρή διοίκηση .Πήγαμε για να απαιτήσουμε συγκεκριμένα την ισχυρή διοίκηση του Πατέρα που μας οδήγησε μετά απο χρόνια στο νταμπλ και τις επιτυχίες.

Πάμε τώρα και για τον άλλο λόγο που μαζευτήκαμε...


Η παλιά μας καλή φίλη ...η derby μετέφρασε πως η χθεσινή μας συγκέντρωση ήταν για να απαιτήσουμε τα όνειρα που μας έταξαν οι Βγενόπουλος και Πατέρας. Όχι εμείς δεν θέλουμε αυταπάτες ,κατεβήκαμε για να καταστήσουμε σαφές πως δεν θα ανεχτούμε ξανά τους Βαρδινογιάννηδες στην προεδρεία της παε και πως θέλουμε να φύγουν απο τον Σύλλογο. Για το δεύτερο δυστιχώς δεν είχαμε την δυνατότητα να δούμε αν η πώληση που δήλωσε ο Τζίγγερ δεν ήταν για τα μάτια του κόσμου μιας και κανένας δεν έκανε αυτό που έπρεπε ,να πάει και να την αγοράσει.

Αλλά θα μπορούσατε να βγάλετε φωτογραφία και τα πανιά που σηκωθήκανε ...ε;


Δεν ξέρουμε ,αν υπάρχει πλέον κανένας υγιής Παναθηναϊκός που να μην καταλαβαίνει πως αυτές οι φυλλάδες μόνο καλό δεν κάνουν στον Σύλλογο ,αλλά ακόμη κι έτσι είναι λυπηρό που υπάρχουν και περνάνε όποια γραμμή θέλουν και μεταφράζουν γεγονότα όπως αυτοί γουστάρουν...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/10 7:24 μ.μ.

    pedia gia thn tetarth theloume na etimasoume ena pano me to prosopo tou nikola patera zografismeno ala o filos mou den kseri pou akrivos na to zografisi pano se ti voithiste ligo sxetika me to pano ti na paroume kai na to zografisoume apo pano , afto enai to msn m ervis02@hotmail.com den mas menoune poles meres euxaristw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου