ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ


Aφορμή όπως πάντα για ξεκατινιάσματα στον Παναθηναϊκό κόσμο ,αποτελεί ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας και η ειρωνεία; Υποτιθέμενα προσκείμενης στα συμφέροντα του Συλλόγου. Δεν θα μπω στην διαδικασία ούτε να κράξω την ΠΡΑΣΙΝΗ ,ούτε κάποιον απο τους μετόχους.

Η θέση του blog ταυτίζεται με το καλό του Συλλόγου και αυτό πιστεύουμε πως βρίσκεται στα πρόσωπα των Γιαννακόπουλων ,Πατέρα και Βγενόπουλου. Όπως επίσης πως ο Σύλλογος δεν έχει δικιά του εφημερίδα παρά μόνο φυλλάδες που κάνουν πόλεμο με τα εκάστοτε συμφέροντα τους. Η Derby εδώ και χρόνια -για εμάς- αποτελεί εχθρό του Συλλόγου και του κόσμου του και η ΠΡΑΣΙΝΗ τα τελευταία 2 χρόνια πάει απο το κακό στο χειρότερο προκαλώντας ΜΟΝΟ προβλήματα.

Και επειδή πρωτοσέλιδα εριστικά σαν το σημερινό δεν περνάνε απαρατήρητα ,πρέπει επιτέλους κάποιος να μαζέψει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Κανείς δεν αμφισβητεί την αγάπη του για τον Σύλλογο ,αλλά έτσι μόνο κακό κάνει. Το αποτέλεσμα σήμερα; Διπλή ανακοίνωση Πατέρα ,παρέμβαση Τζίγγερ και απάντηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το να τις σχολιάσουμε εμείς δεν έχει νόημα .Τα ίδια θα ξαναγράψουμε. Το θέμα είναι να λύσουν τις όποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους και να μην ζημιώνουν με βαριές εκφράσεις τον Σύλλογο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/5/10 7:53 μ.μ.

    να ψοφιση η κατσικα του γειτονα...!!
    κατι τετοια δεν προαγουν τον ΠΑΟ..
    ειναι τουλαχιστον ντροπη..
    κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/10 8:10 μ.μ.

    ...ΑΘΛΙΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου