ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑ(Ι)ΣΑΤΕ;;


Χθες ,βιώσαμε για ακόμη μια φορά την χάρη της αντικειμενικότατης και αμερόληπτης ελληνικής δημοσιογραφίας. Και ούτε θα γίνουμε γραφικοί ,ούτε κουραστικοί. Απλά καταγραφή δύο γεγονότων και σύγκριση μεταξύ τους. Γιατι κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους και ας προσπαθούν να τα κουκουλώσουν στα πλαίσια της αντικειμενικότητας.

Στον χθεσινό τελικό της euroleague ,είδαμε μια ΠΟΛΥ καλύτερη μπαρτσελόνα ,να αντιμετωπίζει τον γαύρο και να τον έχει τελειώσει απο το πρώτο δεκάλεπτο. Και οι αγαπητοί και αξιολάτρευτοι speakers όταν είδανε πως το ματς δεν γυρίζει αρχίσανε σε κάθε φάση να υπενθυμίζουν πόσο πολύ εχθρική είναι η διαιτησία στον γαύρο και όλα τα σχετικά. Και αυτό ,στο δεύτερο ημίχρονο ,γινότανε σε κάθε φάση!!

Και μιλάμε για μια διαιτησία που χρόνια τώρα σφυρίζουν ΠΑΝΤΑ λίγο ή πολύ Ισπανικές ομάδες. Θα ξεχάσουμε την φετινή διαιτησία στο οακα με την ρεάλ ,που κάνανε τα πάντα για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση;

Αλλά πάμε σε κάτι πιο συγκεκριμένο... ΠΕΡΥΣΙ στον τελικό της euroleague θυμάται κανείς την διαιτησία ;Πως σφυρίζανε οι διαιτητές στο δεύτερο ημίχρονο για να σταματήσουν το επιθετικό μας κρεσέντο και να ψαλιδίσουν την διαφορά; Θυμάται κανείς να γινόντουσαν αναφορές περί διαιτησίας κατα την διάρκεια του ματς;; Απλά... η τσσκα ανεβάζει στροφές και απειλεί τον Παναθηναϊκό. Για διαιτησία τίποτα!! Και αν δεν γινόταν μετά ο χαμός με τον Θανάση και τον Ζοτς ,στο ντούκου θα περνάγανε μια απο τις πιο εχθρικές διαιτησίες που αντιμετώπισε ελληνική ομάδα σε τέτοιας σημασίας ματς. Και μιλάμε για ένα ματς που οι ομάδες ήταν ίδιας δυναμικότητας σχεδόν και το ματς μπορούσε να το επηρεάσει κάλλιστα η διαιτησία.

Για να δείτε ότι σε παρόμοια περιστατικά η αντιμετώπιση δεν είναι πάντοτε η ίδια...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/5/10 9:04 μ.μ.

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΤ ΚΑΙ ΝΕΤ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΓΚΕΪ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΗΡΙΣΑ ΔΕΟΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου