EΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΚΕΚΑ!


Με έναν άνθρωπο είχα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Ξέρει ο κόσμος ποιον εννοώ. Δεν χρειάζεται να πω το όνομά του. Πληγώθηκα με τον τρόπο που μου φέρθηκε γιατί τον θεωρούσα δικό μου άνθρωπο και εκείνος με πρόδωσε. Εχει φύγει τώρα όμως από την ομάδα, οπότε δεν αποκλείω ούτε την περίπτωση του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της καριέρας μου

Τάδε έφη Φάνης Γκέκας


Αφού τα τελευταία 2 χρόνια έβγαινε και διατυμπάνιζε παντού πόσο γαμάτη ομάδα έχει ο γαύρος και πόσο γαμάτα είναι όλα στον γαύρο και πόσο γαμάτο πρόεδρο έχει ο γαύρος ,σήμερα σε συνέντευξη του δηλώνει πως δεν θα είχε πρόβλημα να γυρίσει στην ομάδα ,αφού έφυγε ο ...άγνωστος Χ που δεν τον ήθελε.

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ,ούτε ο άγνωστος Χ ,ούτε πολύ περισσότερο ο Φάνης Γκέκας. Ένας παίκτης που με το ζόρι οι γνωστοί αντικειμενικοί προσπαθούν να μας τον παρουσιασουν ως νέο Φαν Νίστελροι ,μπας και του ανεβάσουν λίγο το κασέ και πάρει μια καλή μεταγραφή. Και στον Σύλλογο όταν ήταν ,δεν τον χώνευα. Έχει το στυλάκι του...είμαι παικτούρα και χάρη σας κάνω που βρίσκομαι εδώ. Ε αυτά τα κωλοπαίδια παίρνουν πούλους απο την ομάδα.

Και επειδή η ομάδα είναι έτοιμη να απογειωθεί ,τέτοιους παίκτες και χαρακτήρες δεν τους γουστάρουμε ούτε σαν τριτοτέταρτες λύσεις.

Πάντως ο Φάνης πέταξε και κάτι σωστό που πρέπει όλοι μας να το χουμε στο μυαλό ,πριν πάμε να αποθεώσουμε κάποιον παίκτη και να τον κάνουμε ήρωα..

Δεν έχεις προτίμηση σε κάποια φανέλα;

«Οχι. Ολες οι φανέλες είναι ίδιες».


Έτσι είναι η νοοτροπία πλέον στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και οι ρομαντισμοί είναι μόνο για εμάς ,τους οπαδούς.


ΥΣ: Και Φάνη...αφού έχει φαλάκρα ρε αγόρι ,τι τις συνεχίζεις τις γαμημένες κομώσεις;;

Σχόλια