ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ!


Ένα απο τα σήριαλ που θα παίξουν το καλοκαίρι ,θα είναι αυτό των Ιβ και Μάτος και για το τι μέλλει γενέσθαι .Θα συνεχίσουν να παίζουν δανεικοί ;Θα χρησημοποιήσουν οι ομάδες τους τις οψιόν που έχουν για να τους αγοράσουν; Ή θα επιστρέψουν στην ομάδα;

Καλώς ή κακώς η ομάδα τους πλήρωσε (και ακριβά..) για να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων τους και ήταν απρόσμενο σαν απόφαση ,όταν φύγανε δανεικοί. Μπορεί οι σχέσεις τους να μην ήταν και οι καλύτερες με τον Τεν Κάτε ,μπορεί να μην ήταν στα πλάνα του αυτοί οι παίκτες.

Προσωπικά πιστεύω πως η επιστροφή τους στην ομάδα ,θα μπορεί να θεωρηθεί ως 2 καλές μεταγραφές ,αφού έχουν αποδείξει πως μπορούν να προσφέρουν ποιότητα στην ομάδα αν πιάσουν το maximum της απόδοσης τους. Βέβαια το θέμα είναι της διοίκησης ,αλλά πιστεύω πως ο... επαναπατρισμός τους πρέπει να γίνει ,χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα λογιστούν και σαν κανονικές μεταγραφές.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/4/10 4:36 π.μ.

    o matos na katsei ekei pou einai kai na erthei daneikos o defederico!!!!
    poly kalyteros kai apo scoco kai den kserw poious allous.an exoume eykairia na ton paroume logo tou matos kai tou xreous tis corinthians gia ton souza,den pripei na thn xasoume.milame gia terastio paikti 19 etwn mono.deite stats:
    http://www.transfermarkt.de/en/matias-defederico/leistungsdaten/spieler_56936.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου