ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ;;



Εκτός από το πρωτάθλημα του 2000, είναι κι άλλα που θεωρείς πως έπρεπε να έχεις πάρει;
«Ηταν όλες αυτές οι χρονιές άδικες, πέραν του αν δικαιούσαι κάτι ή όχι. Οταν ξεκινάς από την αρχή και ξέρεις ότι θα είναι τα πράγματα όπως είναι, δεν είναι εύκολο. Ψυχολογικά ήσουν πάντα από κάτω και το ήξερες αυτό. Αποδείχθηκε και μετά. Είναι σημαντικό να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και να ξέρεις ότι τουλάχιστον δεν θα σε αδικήσει ο διαιτητής. Οπως συνέβη φέτος. Τότε δεν το είχαμε σε καμία περίπτωση εμείς. Εμπαινες μέσα προκατειλημμένος... Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Κυράστα, που ήταν πάντα με ένα τηλέφωνο με γεμάτη μπαταρία και με μία δεύτερη στο χέρι. Εβαζε τη μία κι έβγαζε την άλλη! Μιλούσε συνεχώς για να ξέρει τι γίνεται και δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το παιχνίδι στην Πάτρα (σ.σ.: περίοδος 1999-00), αυτό το περιβόητο παιχνίδι, που μας έλεγε ?ο επόπτης και ο διαιτητής θα μας αδικήσει, ο αριστερός επόπτης θα είναι 50%-50%...?. Τρομερά πράγματα! Ολα αυτά είναι προς απάντηση γι’ αυτά που έλεγαν τότε για το τι κάναμε και τι δεν κάναμε... Ενα μεγάλο κομμάτι της πίεσης έχει φύγει πια. Και ξεκινάς με διαφορετική βάση τη νέα χρονιά».
Στη Ριζούπολη τι είχε γίνει στα αποδυτήρια; Ισχύουν όσα έλεγαν ότι έχει πέσει ξύλο κι εκεί;
«Ηταν οργανωμένα όλα τότε. Οχι ξύλο ξύλο. Αλλά ήρθαν μπράβοι μέσα. Χτυπάγανε αρχικά την πόρτα, μετά την άνοιξαν την έριξαν κάτω και άρχισαν να μας εκφοβίζουν... Τρομερά πράγματα, τι να πω; Οι Σκανδιναβοί που είχαμε τότε στην ομάδα έφυγαν μέσα στην τουαλέτα και έλεγαν "τώρα τι θα κάνουμε και πώς θα βγούμε έξω;". Αφήστε, δεν υπάρχουν αυτά που έγιναν σ’ εκείνο το παιχνίδι. Φάνηκε όμως και στη συνέχεια ότι ήταν οργανωμένο το "έγκλημα". Εγώ έπαιζα και στον Απόλλωνα για δύο χρόνια. Ποτέ δεν κάναμε τη διαδρομή που κάναμε εκείνη την ημέρα. Πάντα περνάγαμε από τη θύρα 1, από κάτω. Εκεί όμως περάσαμε μπροστά από τους οργανωμένους του Ολυμπιακού για να σταματήσει το λεωφορείο για κάνα μισάωρο και να μας πετάξουν πέτρες. Ηταν οργανωμένο. Κι αποδείχθηκε ότι όλοι αυτοί που είχαν οργανώσει το παιχνίδι έπιασαν δουλειά στον Ολυμπιακό μετά... Αλλά δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουμε ξανά σε αυτά..».
Τάδε έφη Γιώργος Καραγκούνης
Εμείς τα ξέραμε ,το θέμα ρε Γιώργο είναι γιατί δεν βγήκατε να τα πείτε στα καπάκια ,το τι γίνεται. Στην τελική ,στην δουλειά ,σας κλέβανε. Να βγείτε και να μιλήσετε με ονόματα. Τι θα φοβόσασταν; Όλος ο κόσμος μαζί σας θα ήταν...
Σε μια άκρως χορταστική συνέντευξη που έδωσε σήμερα σε αθλητική εφημερίδα ,πιστεύουμε πως αυτά τα 2 σημεία ήταν τα πιο σημαντικά. Πάντως μπείτε σε κάποιο site και διαβάστε την .Αξίζει και με το παραπάνω!

Σχόλια