1 MAΪΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ


Από τη 1 Μαΐου όποιος θέλει θα μπορεί να γράφεται μέλος στον Ερασιτέχνη, ενώ το τι θα χρειάζεται θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες

Τάδε έφη Μιχάλης Κίτσιος




Κάλιο αργά παρά ποτέ...απότι λέγεται για να γίνει κάποιος πλέον μέλος του ερασιτέχνη θα κοστίζει 100 ευρώ η εγγραφή του και η μηνιαία συνδρομή του θα είναι 10 ευρω.Ένα ποσό που αντικειμενικά πρέπει να θεωρείται ικανοποιητικό εως κάποιο σημείο. Είναι τέτοιο που μπορεί κάποιος να το πληρώνει και παράλληλα θα γεμίζει και τα ταμεία του ερασιτέχνη. Όμως είναι ,εως κάποιο σημείο διότι υπάρχουν και κάποιες προυποθέσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.

Αρχικά πρέπει να διευκρινιστεί και να επιβεβαιωθεί πως τα 100 ευρώ είναι εφάπαξ. Γιατί ένα τέτοιο ποσό είναι αποδεκτό εάν χρειατεί κάποιος να το πληρώσει ΜΙΑ φορά για την εγγραφή του .Αλλιώς αν γίνουν αλχημείες όπως στον ερασιτέχνη του γαύρου ,τότε θα έχουμε δράματα.

Ύστερα ,η ανακοίνωση του ερασιτέχνη μιλάει για προσεχή συνάντηση με παε και καε ,όπου θα συζητηθούν ΛΟΓΙΚΑ κάποια σχετικά ζητήματα .Για εμάς πρέπει να συζητηθούν κυρίως ,οι ανέσεις και τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρουν παε και καε στα μέλη του ερασιτέχνη. Δηλαδή ,εξασφαλισμένο εισητήριο ,εκπτώσεις σε διαρκείας και μπουτίκ κτλ κτλ. Και αυτό δεν το λέμε γιατί είμαστε τζαμπατζήδες ή πως για να γραφτούμε θέλουμε να μας γλύψουν και τον κώλο. Απλά για έναν απλό Παναθηναϊκό που η μόνη του έγνοια είναι να πάει να δει την κυριακή το ποδόσφαιρο και δεν τον ενδιαφέρει ο ερασιτέχνης ,τότε μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει κίνητρο για να γραφτεί στον ερασιτέχνη.

Επίσης ο ερασιτέχνης θα πρέπει να ορίσει κάποιον στόχο εγγραφής μελών. Για μας ενας εφικτός και απόλυτα ρεαλιστικός στόχος είναι τα 50.000 μέλη για αρχή. Δεν θα το παίξουμε μάγκες και θα λέμε όπως οι άλλοι για 100.000 και τώρα δεν ξέρουν ούτε αυτοί πόσοι έχουν απομείνει. Αυτό όμως θα επιευχθεί με πολύ διαφήμηση του εν λόγω θέματος ,συγκεκριμένα κριτήρια ,συγκεκριμένα πλεονεκτήματα.

Όπως και να χει περιμένουμε την επόμενη Τρίτη για να αξιολογήσουμε την κατάσταση.

Σχόλια