KAI ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!


Είναι απαίτηση του κόσμου ,είναι υποχρέωση προς τον Σύλλογο και την ιστορία του. Η ομάδα πρέπει να πάρει το Κύπελλο ,απλά και ξεκάθαρα. Ό,τι ισχύει και με το πρωτάθλημα δηλαδή. Μας ενδιαφέρουν οι δύο κούπες να κατακτηθούν .Σε περίπτωση απώλειας ,απλά δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

Σήμερα η ομάδα έκανε το χρέος της και νίκησε τον πας. Βέβαια όλα θα πήγαιναν ιδανικά ,αν οι παίκτες μας αποφάσιζαν να μαρκάρουν και στην τελευταία φάση τους γιαννιώτες και όχι να τους κοιτάνε πόσο ωραίες σέντρες βαράνε. Το 3-1 σου δίνει πρόκριση ,αλλά δεν υπήρχε λόγος να φάμε γκολ και να τους δίνουμε-έστω και λίγες- ελπίδες.

Αυτό που ήταν θετικό και φάνηκε στο γήπεδο ,ήταν η ψυχολογία των παικτών που δεν κατακερματίστηκε μετά την απρόσμενη ήττα απο τον γαύρο. Αντιθέτως η ομάδα είχε όρεξη να παίξει μπάλα και είχε μια σιγουριά στο παιχνίδι της. Και έτσι πρέπει να γίνεται κάθε φορά. Δεν είναι ορθολογικό εξαιτίας μιας απώλειας μιας μαχης ,να παρατάμε τον πόλεμο. Έτσι πρέπει να παίξουμε και την Κυριακή στο περιστέρι ,ώστε να μην χρειαστεί να πάρουμε υπογλώσια για να την βγάλουμε.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ!!

Σχόλια