H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Δυστιχώς η ομάδα ,δεν έκανε το θαύμα να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και έτσι το ευρωπαικό μας ταξίδι κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του. Σίγουρα υπάρχει μια πικρία ,διότι υπήρχε μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε ,αλλά έτσι είναι η μπάλα ,έτσι είναι και η τύχη..

Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μπορεί να χρεώσει στην ομάδα πως δεν προσπάθησε. Χάναμε 1-0 ,χρειαζόμασταν 3 γκολ για να πάμε στην παράταση κι όμως μέχρι και το 85 πιέζανε σε όλο το γήπεδο ,για να πετυχουν 1 γκολ. Ίσως αν έμπαινε το δοκάρι στο 45 και δεν τρώγαμε στα καπάκια το γκολ τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Αλλά με τα ίσως ,ιστορία δεν γράφεται. Τα αμυντικά μας προβλήματα ειναι γνωστά απο πέρυσι και κάνανε την εμφανιση τους και σήμερα. Να κάνουμε κάτι τώρα δεν μπορούμε ,αυτό που μπορούμε είναι με το τέλος της σαιζόν να πιέζουμε για περαιτέρω ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην άμυνα.

Αλλά για να τα λέμε κι όλα ,φέτος όλοι όσοι αντιλαμβανόμασταν την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος ,συμφωνούσαμε πως άξιζε για το πρωτάθλημα να θυσιάσουμε τα πάντα. Κακά τα ψέμματα ο Σύλλογος έχει άμεση ανάγκη απο κούπες .Μια ακόμη ευρωπαϊκή πορεία δεν θα βοηθούσε ουσιαστικά ,ούτε και θα χρύσωνε το χάπι. Ο κόσμος θέλει πρωταθλήματα ,τίτλους πρωταρχικά και ύστερα τις ευρωπαϊκές πορείες. Δεν προσπαθώ να περάσω την Ευρώπη ,ως κάτι ασήμαντο σαν στόχο ,αλλά με τις παρούσες συνθήκες ανωμβρίας που επικρατούν τα τελευταία 14 χρόνια ,οι υποχρεώσεις μας στο εξωτερικό έχουν δευτερότριτη σημασία.

Είναι στο χέρι των διοικούντων να ενισχύσουν το καλοκαίρι την ομάδα ,με κι αλλους παικταράδες αξίας Ζιλμπέρτο και Σισέ ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη ,να μην την πατάμε απο ομάδες δυναμικότητας της Στάνταρ ακόμη και στα κακά μας βράδια...και προφανώς να χτίσουμε την πράσινη και καθαρή δυναστεία στην Ελλάδα.

Είπαμε ,το κρίμα είναι που δεν περάσαμε την Στάνταρ ,ενώ είχε προηγηθεί η αρχιδάτη πρόκριση επι της Ρόμα.

Σχόλια