ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


Χθες μετά την λήξη του ματς στην Λιέγη ,το μάτι μου έπεσε στο ματς που έδινε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Αθηναϊκού για την πρόκριση της στον τελικό του Euro Cup ,επι μιας Ρώσικης ομάδας. Και τα κατάφερε ,κάνοντας 2 νίκες και σχετικά εύκολα!

Έτσι όπως το διαβάζετε ,δεν σας πιάνει ένα παράπονο ,γιατί όχι εμείς; Σκεφτείτε πόσο τρελό ,είναι να σηκώσεις ευρωπαϊκή κούπα στο γυναικείο μπάσκετ. Κάποιοι μπορεί να το σνομπάρουν σαν ιδέα ,αλλά για τον Σύλλογο θα είναι τρομερό.

Kαι πως το κατάφερε αυτό ο Αθηναϊκός; Έχει μακράν το υψηλότερο budget στην Ελλάδα ,όπου και του εξασφαλίζει τα πρωτεία στην Ελλάδα ,με χαρακτηριστική άνεση ,με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει σχεδόν ό,τι καλύτερο υπάρχει στον ελλαδικό χώρο και έχοντας φέρει βαρβάτες ξένες. Μαζί με τις αβάντες που έχει απο τον Δήμο Βύρωνα και την ομοσπονδία ,η ομάδα τους μοιάζει ανίκητη. Ό,τι είχαν καταφέρει -σε μικρότερο βαθμό- λίγα χρόνια πριν οι Εσπερίδες.

Δεν περιμένω απο το τμημα μας ,να πάει του χρόνου και να μαγέψει κόσμο ,μιας και ο ερασιτέχνης απότι φαίνεται δεν μπορεί να δώσει μεγαλύτερο budget στην ομάδα ,ώστε να κοντράρει στα ίσια τον Αθηναϊκό ,αλλά ελπίζω λίγο να τους ενόχλησε τους ανθρώπους μας στην διοίκηση του ερασιτέχνη ,αυτή η επιτυχία του Αθηναικού και να καταλάβανε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά.


ΥΣ: Και επειδή μίλησα για αβάντες απο την ομοσπονδία... όταν η ομάδα σου δεν πρωταγωνιστεί ,είναι λογικό να μην σε υπολογίζουν και στην ομοσπονδία. Τι μας κάνανε; Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων ,διότι υπήρξαν διαμαρτυρίες του κόσμου σε μια φάση στο ματς της Πτολεμαϊδας και ειπώθηκαν και 1-2 υβριστικά συνθήματα...τα συμπεράσματα δικά σας!

Σχόλια