ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!


Σισέ ,Ζιλμπέρτο ,Λέτο ,Νίνης και Τζόρβας. Παίκτες που μπορεί να χτιστεί ο Παναθηναϊκός που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα. Παίχτες που έχουν την ποιότητα και μπορούν να συνεργάζονται σε ένα υψηλό επίπεδο. Που παλεύουν σε όλα τα ματς και σκίζονται για την νίκη.

Είναι απίστευτο να βλέπεις σε αντεπίθεση ο Δάρλας στο 20 λεπτό να χωλαίνει και να μην μπορεί να πιάσει τον προσωπικό του αντίπαλο και την ίδια στιγμή ο Ζιλμπέρτο που είναι 33 να τον έχει ξεπεράσει στο σπριντ και να τον κλείνει.

Είναι τρομερό να βλέπεις τον Σισέ να σκίζεται μέχρι τελευταίο λέπτό για να μειώσει το σκορ και οι υπόλοιποι να ναι ζαμάν φου ,λες και δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα.

Είναι γελοίο να βλέπεις τον Δάρλα να κάνει παρατηρήσεις στον Λέτο ,απο την στιγμή που ο πρώτος έχει μείνει στάσιμος τόσα χρόνια ,είναι σταρχιδιστής και δεν μπορεί να κάνει ένα κοντρόλ ,ενώ ο άλλος ξέρει πολλά κιλά μπάλα.

Δεν είναι τυχαίο που ο Σισέ θέλει να συνεργάζεται με συγκεκριμένους παίκτες ,γιατι αυτούς εμπιστεύεται ότι μπορούν να του κάνουν παιχνίδι .

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ.

Σχόλια