ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ,ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ,ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ...ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΝΑΝΕ!


Πριν αρχίσει το ματς ήδη γνωρίζαμε τις δικαιολογίες των γαύρων σε περίπτωση ήττας .Και μόνο που χρησημοποιούν τα ίδια επιχειρήματα για να προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την κατωτερότητα της ομάδας τους ,τους κάνει γραφικούς και γελοίους..

Οπότε έχουμε και λέμε ...για την διαιτησία που τους βασανίζει και τους αδικεί τόσα χρόνια .Χθες βαρέσανε περισσότερες βολές (είναι η καραμέλα που χρησημοποιούν όταν δεν έχουν συγκεκριμένα παραδείγματα) και έπρεπε να έχουν πάρει τουλάχιστον 5 τεχνικές ποινές όταν ολόκληρος ο πάγκος τους στην τελευταία περίοδο με κάθε σφυριγμα ,μεταφερόταν στην γραμματεία για κλάψες και παράπονα.

Για την κωλοφαρδία ,να τους θυμίσουμε ότι με περιφέρεια που αποτελείται με παίκτες όπως Διαμαντίδης ,Σπανούλης ,Νίκολας και Περπέρογλου ,τα 15 τρίποντα είναι κάτι που μπορεί να συμβεί υπο φυσιολογικές συνθήκες μιας και αυτοί οι παίκτες είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Όπως και να τους θυμήσουμε πως ούτε τα ποσοστά μας το ποηγούμενο Σάββατο αντικατροπίζουν την πραγματικότητα και αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος που πήραν την κούπα.Επίσης μιλάτε για το φάρδος μας στα τρίποντα ,αλλά ακόμη κι αν το πάμε έτσι...εσείς είδατε τι βάζατε μέσα στην ρακέτα; Μέχρι και με παραπάτημα ο άλλος σημείωσε καλάθι..

Τέλος για το άλλο παραμύθι σχετικά με τις απώλειες βασικών τους παικτών που δεν παίξανε μαζί μας...τον...σε 10 μέρες και τον Κλέιζα ,εμείς τι να πούμε που απο την αρχή της σαιζόν στερούμαστε των υπηρεσιών του Σάρας και του Τσαρτσαρή;;

Όλα τα παραπάνω πλέον δεν έχουν καμία υπόσταση...μερικές φορές είναι καλύτερο απλά να παραδέχεστε την ανωτερώτητα του αντιπάλου και να μπουκώνετε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/3/10 7:05 μ.μ.

    Ο Κλάψας δήλωσε:

    Παρότι ο γηπεδούχος ήταν σε τρομερή βραδιά, είδατε ότι στο τέλος υπήρξε μια πίεση. Πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και εσύ να είσαι πιο αποτελεσματικός. Εμείς δεν σουτάρουμε 32 τρίποντα, εμείς προσπαθούμε να έχουμε ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε έτσι και έτυχε (!!!!!) να νικήσει.

    Μα πόσο ποιο κλάψας και loser μπορεί να γίνει πια; Δεν μπορεί μια φορά να παραδεχτεί ότι απλά τους γαμήσαμε (όπως π.χ. παραδέχτηκε ο Βούισιτς που είναι παιχταράς);;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/10 8:38 μ.μ.

    ....και καλά όταν ο Παναθηναϊκός ήταν σε χάλια βραδιά στο κύπελλο γιατί ρε Μπαναώτη δεν του έριξες 20 πόντους για να μας δείξεις πόσο καλή ομάδα έχεις? ....αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού Μπαναώτη, εεεε Μπαναώτη....να λές και κανένα ευχαριστώ στους γκρίζους που σε προστάτεψαν με τις συνεχόμενες βολές και το ξύλο που έπαιζε η ομαδόυλα σου όταν η διαφορά έδειχνε να ξεφεύγει,....εεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου