ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΗ ΦΑΝΕΛΑ!


Απο την μέρα του αποκλεισμού ,όπως είναι λογικό ,ακούγεται έντονα η φημη πως η ομάδα θα δώσει τα ματς σε Παρτίζαν και Μαρούσι ,μιας και βαθμολογικά τα εναπομείναντα ματς είναι αδιάφορα. Απο την μια η παρτιζαν με την οποία ο Ζοτς έχει κάτι παραπάνω απο φιλικές σχέσεις και δεν θα θελήσει να χτυπήσει το ματς ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση οι Σέρβοι και απο την άλλη το μαρουσι που είναι ελληνική ομάδα και του Βωβού που είναι φιλοΠαναθηναϊκός (...). Όλα αυτά είναι οι φήμες που ακούγονται.

Όχι πως ισχύουν ,αλλά θεωρώ δεδομένο πως οι μεγάλες προσωπικότητες που έχουμε στο μπάσκετ θα χτυπήσουν και τα 2 ματς .Αλλιώς ,εμφανίσεις στο ρελαντί θα θεωρηθούν ασέβεια προς τον Σύλλογο αλλά και προς τον κόσμο που τον τελευταίο καιρό έχει σταθεί κάτι παραπάνω απο δίπλα στην ομάδα.

Παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε σε αυτά τα 2 ματς ,βελτιώστε το παιχνίδι σας και κρατηθείτε σε φόρμα .Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και σε ΚΑΘΕ ματς ,μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη.

Πάντως σκεφτόμουν πόσα χρόνια έχουν περάσει απο την τελευταία φορά που η ομάδα μπάσκετ αγωνιζόταν χωρίς κίνητρο βαθμολογικό σε ένα ματς. Και αν δεν με απατά η μνήμη μου πρέπει να ήταν την τελευταία χρονιά του Σπόρτινγκ ,που η ομάδα μας είχε τεθεί και πάλι εκτός ευρωπαϊκών στόχων. Απο την μια κρίμα γιατί η ομαδάρα που έχουμε άξιζε να συνεχίσει (βέβαια οι εμφανίσεις της δεν ήταν αυτές που έπρεπε) και γιατί όπως και να το κάνουμε μας έχουν κακομάθει σε επιτυχίες και απο την άλλη δείχνει πόσο τεράστια διαχρονικά ομάδα έχουμε. Κάθε χρονιά είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και πρωταγωνιστούμε ,οπότε λογικό είναι σήμερα να νιώθουμε κάπως που θα παίξουμε ένα ματς χωρίς κανένα ενδιαφέρον..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/3/10 11:28 μ.μ.

    τι να πει κανείς ρε παιδιά, η ομάδα γαμάει και δέρνει σήμερα αλλά είναι πλέον αργά τώρα που χύσαμε την καρδάρα με το γάλα... 2' πριν το τέλος και ρίχνει 12 πόντους στη Παρτιζάν....δεν πειράζει όμως όποιος καταλαβαίνει του χρόνου θα τα πούμε...'07 '09 '11 και πάει λέγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου