ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!


Η άνετη (σχετικά..) νίκη με 3-0 επι του Λεβαδειακού ,σε συνδιασμό με την ήττα του γαύρου μας προσφέρει μεγαλύτερη ανακούφιση ,αλλά και μεγαλύτερο κίνητρο να τελειώνουμε το πρωτάθλημα όσο γρηγορότερα γίνεται. Η διαφορά μας απο τον μπαοκ είναι στο +2 και απο τους τελειωμένους στο +5 ,όπου τους έχουμε σε 2 αγωνιστικές και μέσα στο οακα. Με λίγα λόγια χρειάζονται συσσωρευμένες αυτοκτονίες για να καταφέρουμε να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Επίσης πάμε και με ανεβασμένη ψυχολογία ενόψει Λιέγης ,όπου κι εκεί χτυπάμε άνετα πρόκριση. Οπότε όλα καλά και μακάρι να μην το στραβώσουν το όλο κλίμα οι παίκτες με καμία γκέλα σε ανύποπτο χρόνο. Είμαστε μέσα σε και στις 3 διοργανώσεις και πολύ κοντά στο να κατακτήσουμε τον μεγαλύτερο μας στόχο ,το πρωτάθλημα!

Το ματς σήμερα έκρυβε πολλές παγίδες και το αντιλήφθηκε ο κόσμος και η ομάδα μόλις ο διαιτητής σφύριξε για ημίχρονο. Σε όλου ς ξυπνήσανε τα φαντάσματα της Καβάλας ,αλλά και κάθε μικρής ομάδας που έρχεται στην εκάστοτε έδρα μας και με κλειστές άμυνες μας αποσπάει βαθμούς. Λίγο οι χαμένες ευκαιρίες ,λίγο και οι παίκτες του λεβαδιακού που παίζανε σκυλιασμένα ,ελέω κάποιου πριμ του πράκτορα...ε δεν ήθελε και πολύ για να αγχωθούμε. Ευτυχώς όμως μέσα σε ένα 9λεπτο ,η ομάδα καθάρισε το ματς και με γκολ των Λέτο ,Σάλπι και Σισέ η αγωνιστική αυτή κύλησε σε ευχάριστο τέμπο.

Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ο Μαρίνος (απο δικιά του σέντρα προήλθε και το πρώτο γκολ) και χειρότερος ο Κατσουράνης. Η ομάδα νίκησε ένα ύπουλο ματς και αυτό που μετράει είναι οι 3 πόντοι. Την Πέμπτη έχουμε το ματς με την Λιέγη και μπορούμε ,αν παίξουμε με πάθος και μυαλό να κλειδώσουμε την πρόκριση και απο το πρώτο ματς. Αρκεί να μην λειτουργησει η Ευρώπη ,εις βάρος του ματς της ερχόμενης κυριακής στην Τρίπολη με την ομάδα του Μποροβήλου.

Ο κόσμος σίγουρα θα μπορούσε να είναι περισσότερος αλλά δυστιχώς μας τα χάλασε ο καιρός..

ΚΑΙ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...

Σχόλια

  1. Δεν χανεται... απο τον γαυρο θα συμπληρωνα εγω.
    Θα ελεγα να κανουμε υπομονη για ακομη μια εβδομαδα. Αν περασουμε απ' την Τριπολη και ο ΠΑΟΚ στραβοπατησει στο "Βικελιδης" τοτε θα μπορουμε να αρχισουμε τα πανηγυρια για τον τιτλο!
    Αν ομως φερουμε το ιδιο αποτελεσμα με τον ΠΑΟΚ (ποσο μαλλον χειροτερο) η ιστορια θα παρει παραταση...

    Καλο βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει ,αν υποννοείς πως μας το δίνει ο γαύρος το πρωτάθλημα με τις γκέλες του ,να προσθέσω πως όσο μας το δίνει ,τόσο του δώσαμε και μεις την ευκαιρία να μεινει ζωντανός σε καίρια σημεία με τις γκέλες που κάναμε.

    Απλά ο γαύρος δεν έχει ομάδα και δεν το αξίζει να το πάρει.

    Όσο για τα υπόλοιπα ,συμφωνώ και επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι βεβαια! Δεν εννοω πως μας το δινει, εμεις τον κρατησαμε ζωντανο με τις ηλιθιες γκελες μας, οπως λες. Ο φετινος ΟΣΦΠ ειναι μακραν ο χειροτερος εδω και πολλα χρονια και οποιος δεν το βλεπει αυτο ειναι ασχετος. Συμφωνουμε!

    Απλα ειπα οτι μετα και τη χθεσινη του ηττα, για μενα δεν αποτελει αντιπαλο πια, οσο ο ΠΑΟΚ. Και οσο θα μενει το +2 θα εχουμε θριλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ ,παρανόηση..

    Γενικα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ,γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ,αν και για να πω την αμαρτία μου δεν νομίζω τα μπαοκια να μην γκελάρουν με άρη και αεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου