ΞΥΠΝΑ!

Η κατάσταση με τον Κατσουράνη αρχίζει και προβληματίζει όλο και περισσότερο κόσμο ,όσο περνάει ο καιρός και όσο οι εμφανίσεις του είναι επιεικώς απαράδεκτες. Σήμερα πάλι μια απτα ίδια ,με αντίπαλο μια ομάδα που είναι για υποβιβασμό.

Δεν ξέρω πως να τον χαρακτηρίσω ,γιατί φοβάμαι μήπως είμαι και άδικος μαζί του. Αλλά δεν βγάζει πλέον καθόλου πάθος ,δεν τρέχει ,δεν μαρκάρει ,οι πάσες του είναι αλλού για αλλού και αντί να κάνει καλό με την παρουσία του στο γήπεδο ,δυσκολεύει την ανάπτυξη της ομάδας και πολλές φορές με λάθος μεταβιβάσεις του ,την κρεμάει!

Και είναι κρίμα πραγματικά ,γιατί μέχρι το ματς με τον γαύρο στο Καραϊσκάκη ,οι παρουσίες του ήταν πολύ καλές ή τουλάχιστον βοηθούσε ουσιαστικά την ομάδα με τα γκολ που πετυγχαινε. Τώρα δεν κάνει ,ούτε κι αυτό. Πραγματικά ,αν κάποιος δεν ήξερε τις συνθέσεις των ομάδων σήμερα ,δεν θα τον έπαιρνε χαμπάρι ότι έπαιζε στο πρωτο ημίχρονο. Λες και δεν υπήρχε.

Με τις εμφανίσεις των τελευταίων μηνων ,δεν αξίζει να παίζει στην ενδεκάδα γιατί πολύ απλά δεν βοηθάει. Ας τον αφήσει ο Νιόπλιας εκτός ενδεκάδας ,μπας και τον πιάσει λίγο το φιλότιμο και αποκτήσει κανά κίνητρο να παίξει μπάλα ,γιατί έτσι δεν μας κάνει..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/3/10 1:03 π.μ.

    xilia mpravo gia afto to arthro!!!den paei allo re paidia...einai palemaxos o antropws!!!me 10 paizoume se kathe mats!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/10 7:49 π.μ.

    -Ήταν η πρώτη φορά που είδατε τον Παναθηναϊκό. Ποιος παίκτης σας άρεσε περισσότερο;
    "Σήμερα ήταν μια πολύ ισσοροπημένη ομάδα. Ο Ζιλμπέρτο και ο Κατσουράνης έδωσαν ποιότητα στο κέντρο και τα πήγαν πολύ καλά. Όμως στο επιθετικό κομμάτι, ξεχώρισα τον Σαλπιγγίδη. Αυτός έκανε τη διαφορά κατά τη γνώμη μου".

    τάδε έφη Μπίλιτς (προπονητής Κροατίας)

    δεν λέω ότι διανύει και την καλύτερή του περίοδο αλλά ρε παιδιά λίγη επιοίκεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/3/10 2:25 μ.μ.

    peripatitis einai o an8rwpos mesa st gipedo k an dn evaze auta t 8 goal 8 tn krazame apo tn arxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου