ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!


Όχι ότι ήταν κάποιο τρελό κατόρθωμα που σκάγαμε απο παντού στο Περιστέρι σήμερα ,αλλά η εγρήγορση και η δίψα του κόσμου να είναι δίπλα στην ομάδα ,δεν μπορούσε να κολλήσει σε απαγορεύσεις ανεύθυνων υπουργών και ανίκανης Πολιτείας.

Και επειδή πολλά θα γραφτούν για τους πράσινους αλήτες που πάνε παντού και δημιουργούν επεισόδια...μια απλή ερώτηση. Εκεί στον ατρόμητο ,όταν προχθές βγάλατε ανακοίνωση πως τα εισητήρια εξαντλήθηκαν ,τι ακριβώς ενοούσατε; Γιατί στα κεντρικά και μέχρι τα πλάγια του απέναντι πετάλου ,μια χάρα άδειες θέσεις υπήρχαν; Μήπως ήταν τα διαρκείας που δεν ήρθαν;

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολύς κόσμος να μην έχει εισητήριο και να ψάχνει τρόπους να μπει στο γήπεδο. Σε συνδιασμό με τους ματάδες που ψάχνανε την πρώτη ευκαιρία για να ορμήξουν στον κόσμο ,έγινε το...έλα να δεις.

Αυτά τα λέμε γιατί αύριο πάλι θα γράφουν για χούλιγκανς και άλλα ωραία γραφικά. Αν θέλετε να κόψετε την βία στα γήπεδα ,σίγουρα οι μετακινήσεις των οπαδών δεν είναι το πρόβλημα αλλά η ασυλία που υπάρχει σε οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας.

Ο κόσμος του Συλλόγου ,θα ναι δίπλα στην ομάδα ,όπου και όπως πρέπει με μοναδικό έρεισμα το πάθος που έχει για το τριφύλλι. Τον κόσμο του Παναθηναϊκού ,απλά δεν μπορείτε να τον εγκλώβισετε με απαγορεύσεις !

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/3/10 12:51 μ.μ.

    μπράβο για το άρθρο παιδιά....για τους κόκκινους κωλοαληταράδες στη Καβάλα την πληρώνουμε εμείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου