ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ!


Δυστιχώς οι φόβοι των περισσότερων πριν το ματς επιβεβαιώθηκαν και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και ο μοιραίος της ομάδας. Με 2 διαδοχικά λάθη του ,βρέθηκε πίσω η ομάδα στο σκορ και ουσιαστικά της έκοψε τα φτερά για κάτι καλύτερο. Καλώς ή κακώς ,αυτός ο παίκτης δεν κάνει για τον Σύλλογο. Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που μας είχαν γεμίσει οι γνωστοί φωστήρες της Τζιγγερικής περιόδου και φτάσαμε στο σήμερα ,να τον κράζει για δεύτερη φορά ο κόσμος. Μια συμπεριφορά που δεν την επικροτώ και την θεωρώ ,το λιγότερο, ηλίθια για δύο λόγους.

Πρώτον αν θες να λέγεσαι ΣΩΣΤΟΣ οπαδός του Συλλόγου ,ΠΟΤΕ δεν κράζεις παίκτη που φοράει την φανέλα με το τριφύλλι. Έτσι δεν τον βοηθάς .Σκοπός σου πρέπει να είναι να τον στηρίξεις και όχι να του γαμήσεις την ψυχολογιά. Γιατί στην τελική δεν βοηθάς την ομάδα σου έτσι. (εξαιρούνται περιπτώσεις Τζιώλη ,που έχει μιλήσει απαξιωτικά για τον Σύλλογο ή άλλων αθλητών που έχουν αναφερθεί με υποτιμητικά σχόλια για τον κόσμο και την ομάδα)

Δεύτερον ,προσωπικά πιστεύω πως η ευθύνη ανήκει όλη στον Νιόπλια. Δυστιχώς ο Κροάτης ,αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και είναι απολύτως λογικό ,αυτό να του έχει επηρεάσει την ψυχολογιά. Με το να τον βάλεις στο ματς δεν βοηθάς ούτε τον ίδιο ,αλλά ούτε και την ομάδα .Αντιθέτως το ρισκάρεις πολύ περισσότερο απότι να έβαζες τον Καρνέζη που είναι άπειρος. Αυτός τουλάχιστον θα είχε την στήριξη του κόσμου και δεν θα θεωρείτο καμμένο χαρτί απο τον κόσμο .

Το κακό δυστιχώς έγινε ,η πρόκριση απότι φαίνεται ,μάλλον πετάει προς Λιέγη μεριά ,οπότε δεν έχει νόημα να κλαίμε την μοίρα μας άλλο. Ο Γκαλίνοβιτς το καλοκαίρι πρέπει να δει την πόρτα της εξόδου ,ώστε να αρχίζει μια και καλή το ξεκαρτάρισμα με μέτριους παίκτες .Επίσης του ευχόμαστε ο γιόκας του να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/3/10 3:48 π.μ.

    symfwnw gia galinovic alla oi anafores peri tzigger kai kollhtwn tou einai atopes pistevw.oso gia ton giolh kai alloi exoun milhsei apaxiwtika gia ton syllogo alla kapoiwn kanei kra o kwlos tous na tou xanaferoun pisw(kypiakos)stis xares kai stis lypes mazi.YΓ skwtsezous mas exei kanei ayth h omada mia kryo mia zesth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/3/10 4:32 π.μ.

    egw eimai pali.telika ti exei to paidi tou galinovic giati den exw idea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ,ο Κυργιάκος είχε αναφερθεί με απαξιωτικά σχόλια ως προς τον Τζίγγερ και τους παρατρεχάμενους του.

    Η ομάδα πρέπει να απαλλαχτεί απο μέτριους παίκτες και να στελεχωθεί με πρωσοπικότητες της ποιότητες Σισέ και Σίλβα.

    Όσο για το παιδάκι του Γκαλίνοβιτς ,δεν έχω ιδέα .Απλά ό,τι και να χει ,να το ξεπεράσεις και να ναι υγιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνουμε απολυτως φιλε!!!
    Ο Προπονητης τον εκθεσε στον κοσμο...
    αλλα και απο την αλλη...αν δεν νιωθεις καλα ζητας να μην παιξεις..δεν ειναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ιδρυμα.
    Να πανε ολα καλα του ευχομαι και εγω...και αντιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου