ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!

Φίλοι bloggers του Panathinaikos Press, καταρχήν θα θέλαμε να χαιρετήσουμε την πραγματικά απίθανη προσπάθεια που μέχρι σήμερα καταβάλλετε και κατά δεύτερον θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες σκέψεις μας, που θα ποστάρουμε και στο blog μας:
Αξίζει?

Γυρνώντας εχτές από το γήπεδο, μία σκέψη περνούσε από το μυαλό των 65.000+ οπαδών που έκαναν το ΟΑΚΑ έδρα! Αξίζει? Αξίζει να πας ξανά να δεις την ομάδα μετά από μία τέτοια ήττα από τον ελλειπέστατο φέτος Ολυμπιακό? Νομίζω ότι η απάντηση είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προφανής.... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ! Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τέτοια πρεμούρα.... Σε τελική ανάλυση έχασες ένα ματς από τα τριάντα και τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος είσαι στο +4 και +5 από τον δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα! Δεν χρειάζεσαι ούτε καν 3 νίκες. Κερδίζεις Ατρόμητο και Ηρακλή, κάνεις τη φιέστα σου στο ΟΑΚΑ και σηκώνεις τη κούπα στα Γιάννενα με το Σταμπολιεφ και τον Φέτση (στο φτωχό μυαλό μας δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο) !!!! Για τους φίλους που ακόμη θα γκρινιάζουν τότε τι να πούμε εμείς... το πρωτάθλημα μετράει ή μια σειρά παιχνιδιών? Εμείς πάντως προτιμάμε να σηκώνουμε την κούπα και ας μην κερδίζουμε ούτε ένα ντέρμπι, παρά να βγαίνουμε 2-3 κερδίζοντάς τα!

Ας σοβαρευτούν μερικοί - μερικοί και να σταθούν στο πλάι της ομάδας και όσοι δεν γουστάρουν να πανηγυρίσουν ένα διαφαινόμενο double, ας κάτσουν σπίτια τους!

Αυτά ....
Φιλικά


Υ.Γ.: Με δύο τρεις ποιοτικές προσθήκες η ομάδα του χρόνου θα είναι απλά άπιαστη...
Υ.Γ.2: Συνεχίστε τη καλή δουλειά... ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!


powerbettingblogspot@gmail.com

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΩ..!!
    ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΟΣ..ΠΙΚΡΑ ΝΑΙ..Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΑΝ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου