ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ;; ΝΑ!!


Με πολύ ενδιαφέρον και ελάχιστη δόση έκπληξης διάβασα τις ανακοινώσεις-αποφάσεις της υπουργού περιβάλλοντος σχετικά με την πολυδιαφημιζόμενη διπλή ανάπλαση. Όπως αναμενόταν πάλι λύση δεν βρέθηκε ,πάλι προβλήματα προέκυψαν ,πάλι αλλάξανε ρυθμίσεις ,πάλι το έργο κάνει βήματα πίσω ,πάλι πρέπει να επανεγκριθούν παλαιότερες εγκρίσεις ,πάλι κανείς δεν φταίει...

Η ιστορία αυτή έχει αρχίσει εδώ και χρόνια να θυμίζει πολύ κακόγουστο αστείο .Απο το 2001 ψάχνουμε χώρο για γήπεδο σε πιο έντονους ρυθμούς (εποχές Αβραμόπουλου που έπαιρνε τον Φιλιππίδη βόλτα με τα ελικόπτερα και τον πήγαινε στον τότε Ελαιώνα ,που τον βαφτίσαμε Βοτανικό) ,απο την ολυμπιάδα του 1996 το...καινούργιο γήπεδο του Συλλόγου μπαίνει σε φακέλους και πάντα...δεν μπαίνει ,απο τότε που πήρε την παε η οικογένεια ο Παναθηναικός ψάχνει για καινούργιο γήπεδο. Ε λοιπόν ,να που έχουμε φτάσει 2010 και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες.. Μου αρέσει που θέλαμε και να γιορτάσουμε το ιωβηλαιο μας στο νέο γήπεδο...εντάξει ,στα 100 μπορεί να μην το προλάβαμε ,στα 200 ίσως και να γίνει..

Όταν απο αυτήν την σελίδα έγραφα για ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και όχι για γήπεδο ,ο νους μου πήγαινε σε κακές σκέψεις ,όπως αυτές που ανακοίνωσε η κ.Μπιρμπίλη. Δηλαδή; Έτσι αυθαίρετα ,επειδή γούσταρε έριξε τον συντελεστη δόμησης για να χωρέσει η κονόμα του Βωβού και καταργεί την δημιουργία του κλειστού μπάσκετ!! Το οποίο σημαίνει; Πως αν ο Σύλλογος δεχτεί αυτό το αίτημα ,το μπάσκετ αντρών για μια ζωή θα αγωνίζεται στο οακα και θα πληρώνι τα κερατιάτικα του κράτους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ,σε κάθε δημοσίευση μιλάω για τον Σύλλογο και όχι για το κάθε τμήμα ξεχωριστά. Όπως ο κόσμος αγαπάει τον Σύλλογο και όχι το κάθε τμήμα ξεχωριστά ,έτσι και οι διοικούντες απο παε ,καε ,ερασιτέχνη πρέπει να λειτουργούν σαν ένα και όχι να έχουν διαφορετικές βλέψεις γιατί τότε ούτε δυναμική θα έχουν ,ούτε θα τους πάρει κανείς στα σοβαρά. Αυτό σαν παρένθεση ,για τις μετέπειτα κινήσεις και αποφάσεις που θα πάρει ο Σύλλογος, γιατί πολύ φοβάμαι πως πάλι ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του.

Σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της υπουργού και καλά για να αντισταθμησει την κατάργηση του μπάσκετ και του σκανδάλου που πάνε να κάνουνε προς όφελος του Βωβού,ανακοίνωσε πως θα παραδώσει κατα 50% περισσότερο χώρο στον ερασιτέχνη. Κάτι που προφανώς μας αρέσει μιας και με μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ο ερασιτέχνης έχει πολύ μεγαλύτερες ποοπτικές να γιγαντωθεί. Αλλά όχι όταν το ένα γίνεται εις βάρος του άλλου. Εμείς ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ζητήσαμε και αυτό θέλουμε. Αν είναι πάλι το ένα τμήμα να παίζει εδώ και το άλλο εκεί ,τότε δεν έχει κανένα νόημα. Είμαι πολύ περίεργος να δω την αντίδραση του Συλλόγου ,αν και για μένα θεωρείται αυτονόητο πως δεν πρέπει να κάνει βήμα πίσω.

Όμως το καλύτερο η υπουργός το φύλαγε για μέτα ,όταν ανακοίνωσε πως για να ξεκινήσουν τα έργα στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη ,πρέπει πρώτα να ξεκινήσουν και οι αντίστοιχες κατεδαφήσεις στην Λεωφόρο. Δηλαδή; Ο ερασιτέχνης για 1,5-2 χρόνια να μην στεγάζεται και ουσιαστικά όλα του τα τμήματα να είναι υπο διάλυση. Ό,τι έγινε και με το αεκ και ακόμη δεν έχει γήπεδο. Ε ,δεν θα βρίσκεται συνέχεια μαλάκες και στο τέλος ο γαύρος να έχει τα πάντα και μεις τίποτα. Ευτυχώς που η αντίδραση του ερασιτέχνη ήταν άμεση και φάνηκε πως στο συγκεκριμένο θέμα είμαστε αμείλικτοι. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ.

Πάντως αν αναλογιστούμε πόσοι Δημαρχοι ,πόσοι υποργοί ,ποσες κυβερνήσεις ,πόσες περιοχές έχουμε αλλάξει τότε θα μας πιάσει πράγματικα απελπισία και οργή . Απελπισία γιατί λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα και οργή γιατί ο γαύρος μέσα σε μια νύχτα έβγαλε όλα τα νομοσχέδια ,όλες τις εγκρίσεις και το γήπεδο του έγινε σε λιγότερο απο 1 χρόνο και με το κράτος να τα πληρώνει όλα και να το δωρίζει και για μισό αιώνα στον πράκτορα.

Εμένα στα παπάρια μου και τα εμπορικά του Βωβού και τα μαγαζιά στο γήπεδο. Εγώ το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ θέλω που θα στεγάζει ΟΛΑ τα τμήματα του Συλλόγου σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο κόσμος θα μπορεί να παρακολουθεί τους αγώνες χωρίς να χρειάζεται να κάνει τον μαραθρωνοδρόμο απο την μια ακρη της Αθήνας στην άλλη ,όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

Όλοι αυτοί που διοικούν τον Σύλλογο ,αν ήταν για προσωπικές τους υποθέσεις θα το είχαν λύσει το θέμα .Έχουμε τα μεγαλύτερα ονόματα στην πιάτσα που ουσιαστικά κυβερνούν την χώρα και γίνονται έρμαια στο κάθε κόμμα και στους κάθε 134 (ή όσοι είναι..)μαλάκες που θα τους την βαρέσει και θα πάνε να κάνουνε ενστάσεις..

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ,ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ,ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΤΕ ΤΟ! ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ...ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ..

ΥΣ: Το χω ξαναπεί και παλαιότερα ..δημοσιεύσεις για το γήπεδο δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να κάνω. Είναι σα να γράφουμε τα ίδια .Αυτή η ιστορία απλά δεν προχωράει και ανακυκλονώμαστε στα ίδια και στα ίδια..

ΥΣ2: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ...ΜΑΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/3/10 9:39 μ.μ.

    mh ksexna poios to xei analavei proswpika.....O AXRHSTOS{ tziger}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλώς ή κακώς όμως ο άχρηστος έχει απο πίσω του μια οικογένεια που αλλάζει κυβερνήσεις στην χώρα μας. Δεν γίνεται να μην μπορεί να ασκήσει βέτο για το αθλητικό κέντρο και να μας ταλαιπωρούν τόσα χρόνια. Είτε αυτός ,είτε ακόμη και οι υπόλοιποι μέτοχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα αδελφε και respect για το αρθρο σου!!!
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ, ΑΔΕΛΦΕ!!!
    Οσο η οικογενεια κοιταζει το δικο της συμφερον και οχι του Παναθηναικου, γηπεδο δεν βλεπουμε!!!
    20 χρονια ειναι στον Παναθηναικο και δεν υπαρχει καμια δικαιολογια. εχουν την δυναμη να ανεβαζουν και να κατεβαζουν κυβερνησεις και δε εχουν την δυναμη να φτιαξουν ενα γηπεδο;;;; αν δεν μοπουν τοτε ειναι ανικανοι και πολυ μικροι μπροστα στο μεγαλειο του Παναθηναικου.γηπεδο στον Παο εδω και τωρα η επιστροφη στην ΛΕΟΦΩΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/10 11:48 μ.μ.

    ....κατ' αρχήν μάγκες να πω γι' αυτή την Μπιρμπίλη ότι πρέπει να σκέφτεται όχι το καλό αυτού του διαλυμένου τόπου αλλά όντας κυβέρνηση πως να κάνει αντιπολίτευση σε παλαιότερες κυβερνήσεις της ΝΔ. Αυτή λοιπόν κατεβάζει ότι μαλακία της έρθει και βλέπει παντού κακές προηγούμενες αποφάσεις και προτάσεις εκτός από τις δικές της ... φταίμε βέβαια και μεις που δεν τους μαυρίσαμε όσο έπρεπε σ' αυτές τις εκλογές...το πράγμα φαινόταν άλλωστε ότι το παρακράτος του Κρόκους μας την είχε πάλι στημένη και φτού από την αρχή. Νομίζω ότι είναι μία μοναδική ευκαιρία όμως μες την μαλακία που δέρνει όλο το αντιπαναθηναϊκό σύστημα να μην συμφωνήσει ο σύλλογος σ' αυτή την μαλακισμένη πρόταση αλλά να ισχυριστεί ότι αφού δεν τηρούνται από το κράτος τα συμφωνηθέντα να φτιάξουμε επιτέλους τό γήπεδο στη Λεωφόρο και ας κάνουν υδροβιότοπο για κορμοράνους και άλλων ειδών εξοτικής πανίδας τον Βοτανικό...έτσι θα τους απαλλάξουμε από το να προσπαθούν λόγω απίθμενης βλακείας να προτείνουν μαλακισμένες λύσεις και προτάσεις που στόχο έχουν το κόντιμα του ιστορικότερου συλλόγου της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/10 11:55 μ.μ.

    PAIDIA TA PSEMATA TELIOSAN...SILALITIRIO EDW K TWRA!!!ARKETH YPOMONH KANAME!!DN PREPEI EMEIS OI OPADOI NA MHNOUME ME STAVROMENA TA XERIA!!!PRWTATHLIMA K GHPEDO PANATHINAIKE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimosthenis133/3/10 2:02 π.μ.

    epitelous katw ta xeria apo to gipedo lamogia giati o kosmos tou panathinaikou den einai provata!!! tha sas gamisoume olous enan enan... aderfe exeis terastio dikio se auta pou les sto arthro!! as energisoume ksana opws sto sylallitirio gia na doun ti einai o kosmos tis panathas... GIPEDO EDW EDW KAI TWRA STO SYLLOGO MOUNIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/3/10 6:24 π.μ.

    gipedo gia podosfairo kai mpasket. telos. kai egkatastaseis gia erasitexni. oute emporiko oute dhmarxeio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/3/10 9:37 π.μ.

    η υπομονή του κόσμου πλέον φένεται ότι ξεχειλίζει, μάλον έφτασε η ώρα για κλοτσές προς όλα τα λαμόγια που μποϋκοτάρουν την Πανάθα μας ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥΣ...πάμε γερά και θα τα πούμε στα επόμενα συλλαλητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ανεβάσω σήμερα ή αύριο τα σχέδια που είχαν γίνει για ανάπλαση στην Λεωφόρο. Δεν θυμάμαι αν είχαν συζητηθεί ,αλλά είχε δημοσιοποιηθεί πλάνο που ήταν εφικτό να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου