ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3!


Tι μπορεί να γράψει κάποιος μετά το χθεσινό;
Τα περιμέναμε όλα τόσο διαφορετικά...


Ευθύνες αν ψάξουμε ,μπορεί να βρούμε πολλές. Ή και δικαιολογίες για την χθεσινή ήττα. Όπως και να χει ,αυτό που μέτρησε για χθες ήταν ότι χάσαμε απο έναν ανύπαρκτο γαύρο και δώσαμε το δικαίωμα στο κάθε τσουτσέκι να βγαίνει και να μιλάει. Όλα ξεκίνησαν τόσο ιδανικά και κατέληξαν τόσο γάμησετα.

Δεν ξέρεις σε ποιον να τα ρίξεις. Στην τύχη ,ή μάλλον ατυχία ,που δεν σου έβαζε μέσα το τόπι; Στους παίκτες που αντί να τους πεθάνουν ,τους ανέστησαν; Στον προπονητή που δεν έβαλε απο την αρχή τον Νίνη;

Μιλάνε μερικοί για κόμπλεξ και ότι μας έχει πάρει τον αέρα ο γαύρος. Σε ποιον τον έχει πάρει ; Στον Σισέ ή στον Ζιλμπέρτο; Στον Καραγκούνη ίσως...στην ομάδα σαν σύνολο πάντως όχι. Κάθε χρόνο αλλάζουν τόσοι παίκτες ,δεν γίνεται ξαφνικά όλοι στα ντέρμπυ να αποκτούν σύνδρομο κατωτερότητας..

Κάποιοι άλλοι λένε για την ψυχή του πρωταθλητή. Για του διορισμένου πρωταθλητή ίσως... και στην τελική ποια ψυχή; Να χαρώ κάτι πρωταθλητές που απο την αρχή του ματς κάνανε καθυστερήσεις ,μιας και πηγαίνανε για το Χ. Που μέχρι να βάλουν το γκολ ήταν ταμπουριασμένοι στην άμυνα και απλά έδιωχναν την μπάλα έξω. Αλλά φυσικά ...όταν έχεις το φάρδος και στην δεύτερη κατεβασιά κάνεις γκολ ,ενώ ο αντίπαλος σου έχει σπάσει τα δοκάρια ,τότε έχεις το θράσσος και λες ό,τι θες.

Τέλος πάντων ,χθες θα μπορούσαμε να τελειώναμε μια και καλή το πρωτάθλημα και να το παίρναμε στην μάπα τους ,αλλά τα χθεσινά μας τελειώσαν. Σε αντίθεση των χθεσινών δηλώσεων και του κλίματος που επικρατεί ,αν και δεν πιστεύω πως αυτό το πρωτάθλημα χάνεται, η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί και να κάνει το 3 στα 3. Όχι δύο νίκες ,αλλά 3! Γιατί τα μάτια μας πολλά έχουν δει και όπως φαίνεται στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ όλα συμβαίνουν...

ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ,ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΩΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΜΑΤΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

Σχόλια